Субота, 12 березня 2016 14:48

Про надання КП «Уманське архбюро» в безоплатне довгострокове користування нежитлових приміщень

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VІІскликання

____сесія

Р І Ш Е Н Н Я

_________­­­­­______ № _____________

 

Про надання КП «Уманське архбюро»

в безоплатне довгострокове користування

нежитлових приміщень

 

Відповідно дочастини першої статті 10, частини п’ятої статті 16, частини першої статті 59, частини п’ятої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Уманської міської ради від 21.01.2016 року №3.4-4/7 «Про передачу майна з балансу КП «ВЖ РЕУ №2» на баланс виконавчого комітету Уманської міської ради», з метою впорядкування розміщення відділів, управлінь та комунальних підприємств та забезпечення їх функціювання,

міська радаВИРІШИЛА:

1. Надати в безоплатне довгострокове користування комунальному підприємству «Уманське архітектурне бюро» нежитлові приміщення в будівлі за адресою: м. Умань, вул.Коломенська,3а загальною площею 80,47 кв.м., згідно технічного паспорту №№101-105, №107 та приміщення спільного користування 11,26 кв.м., для здійснення комунальним підприємством статутних завдань.

2. Відділу комунального майна Уманської  міської ради в установленому порядку укласти з комунальним підприємством «Уманське архітектурне бюро» договір безоплатного користування у відповідності з рішенням.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Бабич В.В., відділ  комунального  майна  (Коломієць Н.В.) та постійну комісію з питань управління комунальною власністю(Панчук В.В.).

Міський голова                                                                    О.В. Цебрій

 

Прочитано 999 разів