Вівторок, 04 квітня 2017 07:51

РЕЗУЛЬТАТИ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ПЕРЕГЛЯДУ ТАРИФІВ НА ПРОЇЗД У МІСЬКОМУ ПАСАЖИРСЬКОМУ АВТОМОБІЛЬНОМУ ТРАНСПОРТІ В М.УМАНЬ

gerb28 березня 2017 року в сесійній залі Уманської міської ради за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, відбулися громадські слухання щодо перегляду тарифів на проїзд у міському пасажирському автомобільному транспорті в м. Умань з метою врахування громадської думки.

Для участі у громадських слухань зареєструвалося 184 осіб. На слуханнях були присутні жителі міста, депутати міської ради, члени виконавчого комітету міської ради, представники управлінь та відділів міської ради, засоби масової інформації, представники перевізників.

Під час громадських слухань було обговорено питання перегляду тарифів на проїзд у міському пасажирському автомобільному транспорті в м. Умань.

Результатом слухань стало ухвалення пропозиції винести на затвердження виконавчого комітету Уманської міської ради проект рішення щодо встановлення тарифу на проїзд у міському пасажирському автомобільному транспорті м. Умань, оформлене відповідним протоколом. Внесені пропозиції та зауваження будуть доведені до відома членів територіальної громади міста.

 

Секретар міської ради                                                         Л. М. Кирилюк

 

 

 

Прочитано 1354 разів