Четвер, 02 квітня 2015 10:05

Протокол Установчих зборів по створенню Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради по створенню Громадської ради при виконкомі Уманської міської ради.

31.03.2015р.    м. Умань

 
На зборах присутні :  50 представників інститутів  громадянського суспільства (реєстраційний список додається)  масової інформації, представники відділу  внутрішньої політики Уманської міської ради, запрошені жителі міста Умань

Відсутні: 3 громадських організації, які подали документи на реєстрацію.                                              
Засідання правомочне.


Збори відкрив голова ініціативної групи Кислинський В.О. і повідомив, що на момент проведення установчих зборів для участі в них відповідно до реєстраційного списку зареєструвалося  45 делегованих представників ІГС. Представники 3 ІГС відсутні і 5 ІГС направили інших представників. Тому виникає питання щодо видачі мандатів представникам, які не зареєстровані, але представляють ІГС на сьогоднішніх зборах.

1.ВИСТУПИЛА: Савченко О.К., яка запропонувала видати мандати та внести в реєстраційний список тих хто буде представляти ІГС на установчих зборах.

ВИРІШИЛИ: пропозицію підтримати і видати мандати для голосування із внесенням змін до реєстраційного списку делегованих представників для участі в установчих зборах по створенню Громадської ради при Виконавчому комітеті Уманської міської ради 31 березня 2015 року 5 ІГС.

ГОЛОСУВАЛИ:одноголосно «за»

 2.ВИСТУПИВ: Голова ініціативної групи Кислинський В.О., який  повідомив, що повноваження ініціативної групи закінчились  і  для проведення установчих зборів необхідно обрати робочі  органи (голову, секретаря та лічильну комісію).

СЛУХАЛИ: Скрипника Е.А. який запропонував  робочі органи обрати із складу ініціативної групи.

ВИРІШИЛИ :пропозицію підтримати і обрати робочі органи із членів ініціативної групи.

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно «за»

 3.СЛУХАЛИ:Савченко О.К., яка запропонувала головою зборів обрати Кислинського В.О.

СЛУХАЛИ : Томасєвича О.В., який запропонував головою зборів обрати Парфьонову Р.В. і провести рейтингове голосування між запропонованими кандидатурами.

ВИРІШИЛИ: шляхом рейтингово голосування головою робочих органів обрати Кислинського В.О.

ГОЛОСУВАЛИ: обрати головою робочих органів Кислинського В.О.
«33» -за
«0» - проти
«1» - утримався

  Обрати головою робочих органів Парфьонову Р.В.


«за»- 18
«0» - проти
«0»- утрималися

4.СЛУХАЛИ:Кислинського В.О., який запропонував секретарем зборів обрати Парфьонову Р.В.

ВИРІШИЛИ: секретарем зборів обрати Парфьонову Р.В.

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно- «за»

5.СЛУХАЛИ: Волошина О.М., який запропонував  склад лічильної комісії затвердити у кількості 3 осіб і включити

Черчука В.І.,Бабенка В.В. та Завгороднього О.В.

ВИРІШИЛИ: пропозицію Волошина О.М. підтримати і включити до складу лічильної комісії  Черчука В.І.,Бабенка В.В. та Завгороднього О.В.

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно «за»

6.СЛУХАЛИ: голову установчих зборів Кислинського В.О. який запропонував на розгляд проект «Порядку денного установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для утворення громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради» і підтримати як за основу так і в цілому.

ВИРІШИЛИ: затвердити  «Порядок денний установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для утворення громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради»(додається).

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно «за»

7.СЛУХАЛИ: секретаря зборів Парфьонову Р.В., яка запропонувала для розгляду проект «Регламенту проведення установчих зборів по обранню громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради на 2015-2017 роки»  І підтримати як за основу так і в цілому

ВИРІШИЛИ: затвердити «Регламент проведення установчих зборів по обранню громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради на 2015-2017 роки» (додається).

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно «за»

8.СЛУХАЛИ:  Кислинського В.О., який представив до уваги «Звіт голови ініціативної групи про підготовку до установчих зборів громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради» .

ВИРІШИЛИ: затвердити  «Звіт голови ініціативної групи про підготовку до установчих зборів громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради» (додається).

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно «за».

9.СЛУХАЛИ: голову установчих зборів Кислинського В.О., який запропонував встановити граничну чисельність складу громадської ради в кількості 53, ІГС які подали документи на реєстрацію і зареєстровані в «Журналі  реєстрації документів для участі інститутів громадянського суспільства в установчих зборах з обрання складу громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради»..

ВИРІШИЛИ: пропозицію підтримати,  затвердити кількісний склад Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради в кількості 53 ІГС.

 ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно «за».

 Кислинський В.О. привітах  всіх присутніх із створенням Громадської ради і запропонував зобов’язати  посадових осіб Уманської міської ради підготувати проект рішення на засідання виконавчого комітету Уманської міської ради, яке відбудеться 9 квітня 2015.

Голова установчих зборів                                                                                 Кислинський В.О.
Секретар                                                                                                              Парфьонова Р.В.
Прочитано 1326 разів