Вівторок, 08 вересня 2015 12:06

Проект порядку денного засідання громадської ради, яке відбудеться 10.09. 2015 року о 16-00.

1. Про виконання Плану роботи громадської ради за липень-вересень 2015 року відповідно за номерацією питань , які виносяться на розгляд ради.

Інформацію по питаннях надають:
№21- Шовкеник В.М.- аналіз стану та напрямки вдосконалення формування доходів міського бюджету за рахунок міжбюджетних трансфертів та субвенцій.
№22- Шовкеник В.М.- контроль ефективності використання бюджетних коштів на фінансування об’єктів житлово-комунального господарства. Провести моніторинг.
№25- Шовкеник В.М., Осокін І.В., Вдовенко В.П., Дунаєв В.Г.- проведення роботи з письмовими і усними зверненнями громадян.
№32- Савченко О.К.- вивчити питання з оподаткування нерухомості, а саме: виконання визначених громадськістю норм та принципів оподаткування.
№35- Вдовенко В.П.- провести моніторинг та громадську експертизу пасажирських перевезень, які надаються жителям м.Умані перевізниками, провести позачерговий конкурс для них з метою вирішення об’ективного ціноутворення і запропонувати виконавчому комітету проект рішення по данному питанню.
№36- Вдовенко В.П.- провести моніторинг відповідно до повноважень органів самоврядування з метою вирішення об’єктивного ціноутворення в торгових місцях, на ринках м.Умані і запропонувати виконавчому комітету проект рішення по даному питанню.
№45- Бабенко В.В., Столяр А.М.- контроль за забрудненням поверхневих водних об’єктів , водоохоронних зон. Проведення робота по вирішенню даного питання. Контроль за станом питної води в м. Умані.

№ 54- Сивак В.М.-звернутись до прокуратури м. Умані з приводу не-законного виділення земельної ділянки для автостоянки заводу «Мегомметр», яка згідно Генерального плану м.Умані є зеленою парковою зоною, та раніше була відведена під встановлення історичного пам’ятника І.Гонті та М.Залізняку.

 

2. Про виконання попередніх рішень зборів громадської ради:
- протокол № 7 від 20.08.2015 30.06.2015 року – інформує Савченко О.К.- . підготувати терміново звернення від громадської ради до в.о. міського голови Цебрія О.В. з проханням розібратись з цим кричущим питанням, вказати керівництву МВС про виконання ними прямих обов’язків по наведенню порядку на ринку та на проїзджій частині дороги біля ринку та у сквері. Міська влада повинна вирішити питання повернення ринку міста в комунальну власність.

 

3. Ділова зустріч з заступником голови громадської ради Черкаської облдержадміністрації, членом виконкому Черкаської міської ради С. Гончарем.
4. Регламент:
- інформація -5 хв.;
- запитання – 1 хв.;
- виступи при обговоренні – 2 хв. (один виступ).

 

Голова громадської ради В.М.Сивак
Секретар громадської ради Л.Є. Волошина

Прочитано 1155 разів