П'ятниця, 17 липня 2015 15:37

25 червня 2015 р. № 172 - Про затвердження нового складу комісії з питань приймання відомчого житлового фонду у комунальну власність

25 червня 2015 р. № 172


a-rishennia
25 червня 2015 р. № 172
 

Про затвердження нового складу комісії з питань  приймання відомчого житлового фонду у комунальну власність

Відповідно до частини другої статті  40   Закону  України  «Про місцеве  самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 06 листопада 1995 року  № 891 «Про затвердження Положення про порядок передачі в комунальну власність загальнодержавного житлового фонду, що перебував в повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій», рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 23.10.2014 р. №260 «Про допоміжні органи виконавчих органів Уманської міської ради», у зв’язку з виробничою необхідні та кадровими змінами,

виконавчий комітет Уманської міської ради ВИРІШИВ:

1.                Затвердити новий склад комісії з питань приймання відомчого житлового фонду в комунальну власність:

1)  Клочко Сергій Леонтійович – перший заступник міського голови, голова комісії;

2) Назаров Станіслав Володимирович – начальник відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради, заступник голови комісії;

3) Федько Наталія Анатоліївна – діловод відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради, секретар комісії.

Члени комісії:

4) Беркун Наталія Іванівна – начальник Уманського відділку КП ЧО БТІ (за згодою);

5) Бурлака Юрій Михайлович – член виконавчого комітету Уманської міської ради (за згодою);

6) Гуртовенко Юрій Олександрович – директор Уманського комунального підприємства «Уманьтеплокомуненерго» (за згодою);

7) Діхтяренко Віталій Петрович – начальник виробничо-технічного відділу ПАТ «Уманьгаз» (за згодою);

8) Коломієць Ніна Василівна - начальник відділу комунального майна Уманської міської ради;

9) Корман Володимир Станіславович - директор Уманського комунального підприємства «Виробничо – житлове    ремонтно-експлуатаційне   управління

 № 2» (за згодою);

10) Лісаченко Віктор Михайлович – начальник управління містобудування та архітектури Уманської міської ради;

11) Могелюк Олександр Петрович - головний інженер Уманських енергетичних  мереж ПАТ «Черкасиобленерго» (за згодою);

12)  Петриченко Алла Василівна – начальник фінансового управління Уманської міської ради;

13)  Тарасюк Лідія Михайлівна – начальник відділу з питань земельних відносин Уманської міської ради;

14) Токарев Юрій Миколайович - директор Уманського комунального підприємства «Уманьводоканал» (за згодою);

15) Цар Андрій Сергійович - директор Уманського комунального підприємства «Виробничо-житлове ремонтно-експлуатаційне управління №3» (за згодою);

16) Швець Григорій Леонтійович - директор Уманського комунального підприємства   «Виробничо-житлове  ремонтно-експлуатаційне     управління

№ 1» (за згодою).

2. Затвердити «Положення про комісію з питань приймання відомчого житлового фонду в комунальну власність» згідно з додатком.

3.Рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 25 вересня 2013 року № 247 «Про затвердження складу комісії з питань передачі відомчого житлового фонду у комунальну власність» вважати таким, що втратило чинність.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л. та начальника відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради Назарова С.В.

 
Перший заступник міського голови
 
С.Л.Клочко 

Секретар виконавчого комітету

Л.П. Плотнікова

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

                                                                                   Додаток  
                                                                                   до рішення виконавчого
                                                                                   комітету міської ради
                                                                                   25 червня 2015р.  № 172

 ПОЛОЖЕННЯ
про комісію з питань приймання відомчого житлового фонду у
комунальну власність

       1.  Комісія  з питань приймання відомчого житлового фонду у комунальну власність (далі – Комісія) є постійно діючим органом, який утворюється рішенням виконавчого комітету міської ради відповідно до повноважень, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», для забезпечення здійснення повноважень  виконавчих органів Уманської міської ради.

        2. Комісія у своїй діяльності керується Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 06 листопада 1995 року  № 891 «Про затвердження Положення Про порядок передачі в комунальну власність загальнодержавного житлового, що перебував в повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій»іншими нормативно-правовими актами, а також цим Положенням.

      3. Метою утворення комісії є визначення технічного стану житлових будинків та об’єктів комунального призначення, що їх обслуговують, відповідно до правил оцінки фізичного зносу житлових будинків, затверджених Держжитлокомунгоспом.

     4. Основними завданнями комісії є:

1) визначення технічного стану житлових будинків;

2) прийняття рішення про джерела фінансування і терміни виконання робіт, у тому числі із залученням, в установленому порядку, коштів підприємств, установ і організацій, які передають житловий фонд у комунальну власність;

3) підписання акта приймання-передачі відомчого житлового фонду в комунальну та іншу форми власністі. 

    5. Комісія має право:

1) отримувати, в установленному порядку, від місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ, закладів, організацій різних форм власності інформацію, необхідну для виконання покладених на неї завдань;

2) залучати до участі у своїй роботі представників місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ, закладів, організацій (за погодженням з їх керівниками) різних форм власності.

      6. Комісія під час виконання покладених на неї завдань взаємодіє з державними органами, підприємствами, установами, закладами, організаціями різних форм власності. Засідання комісії відбувається за участю заявника або його уповноваженого представника.

     7. Склад комісії затверджується рішенням виконавчого комітету міської ради, очолює комісію перший заступник міського голови.

      8. Голова комісії організовує її роботу та забезпечує виконання покладених на комісію завдань. Секретар комісії здійснює організаційне забезпечення її діяльності та ведення діловодства.

      9. Формою роботи комісії є засідання, в тому числі виїзні засідання, що проводяться за рішенням голови комісії за необхідності, але не рідше одного разу на місяць. Засідання комісії веде голова. Засідання комісії вважається правомочним, якщо на ньому присутні більше як половина його членів.

      10. Рішення комісії приймається більшістю загального складу присутніх на засіданні членів відкритим голосуванням, оформляється протоколом,  який підписується всіма членами комісії. Копія  протоколу  надається заявникові.


Секретар виконавчого комітету                                                    Л.П.Плотнікова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитано 1108 разів