Четвер, 22 жовтня 2015 15:19

10 вересня 2015р. № 243 - Про реєстрацію дитини, батьки якої невідомі

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

10 вересня 2015р.  № 243

Про реєстрацію дитини, батьки

якої невідомі

      Відповідно до підпункту 4 пункту «б» частини першої статті 34 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", пункту 2 статті 135 Сімейного кодексу України, беручи до уваги те, що в першому педіатричному відділенні Уманської дитячої міської лікарні перебуває покинута дитина, про що свідчить акт закладу охорони здоров’я та органу внутрішніх справ України про дитину, покинуту в пологовому будинку, іншому закладі охорони здоров’я від 31.08.2015 року, розглянувши повідомлення адміністрації Уманської дитячої міської лікарні та клопотання комісії з питань захисту прав дитини,

виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1. Покинутій дитині присвоїти ім’я: М*******, по батькові: П.******, прізвище: К*******,  дата народження  26.07.2015 року.

В свідоцтві про народження дитини записати: мати К****** , батько   К******* .

2. Відділу державної реєстрації актів цивільного стану по місту Умані реєстраційної служби Уманського міськрайонного управління юстиції у Черкаській області видати свідоцтво про народження дитини.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Кирилюк Л.М., начальника     служби у справах дітей Уманської міської ради Декарчука О.С.

В.о. міського голови,

секретар міської ради                                                                    О.В.Цебрій            

Секретар виконавчого комітету                                                   Л.П. Плотнікова

Прочитано 785 разів