Четвер, 16 листопада 2023 15:36

Внесено зміни у ПОРЯДОК НАДАННЯ ГРАНТІВ НА СТВОРЕННЯ АБО РОЗВИТОК ВЛАСНОГО БІЗНЕСУ

Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу 7 листопада 2023 року.

«Уряд дозволив підприємцям використовувати грантові кошти не тільки для оренди нежитлових приміщень, а ще й земельних ділянок, які будуть використовуватись в комерційних та виробничих цілях. ... Відтепер прийняття рішень по всім позитивним результатам відбуватиметься протягом однієї хвилі без переносу розгляду на наступну хвилю. ...

... зменшилась і кількість документів, які підприємці мають подавати до уповноваженого банку для оплати витрат за рахунок грантових коштів. Якщо раніше треба було надавати рахунок-фактури, а також договір між отримувачем і постачальником, то тепер буде потрібен тільки один із цих двох документів.

Також урядове рішення уточнює розміри грантів та відповідну необхідну кількість створення нових робочих місць для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю та членів їх сімей."

Деталі тут: https://www.me.gov.ua/News/Detail?lang=uk-UA&id=2b4f5372-c840-483e-bc74-cc7b297fbe20&title=UriadUdoskonalivPoriadok

Прочитано 131 разів