Понеділок, 29 грудня 2014 16:35

«XVIII Міжнародна сільськогосподарська виставка «FIAGROP 2015» у м.Гавана (Республіка Куба)

З метою сприяння інформуванню та участі вітчизняних суб’єктів господарювання у міжнародних виставках за кордоном, доводимо до відома інформацію Міністерством економічного розвитку і торгівлі України щодо їх проведення у Гавана (Республіка Куба).

 

У період з 15 по 22 березня 2015 року у м.Гавана (Республіка Куба) буде проведено XVIII Міжнародну сільськогосподарську виставку «FIAGROP 2015».

 

Організаторами виставки є Міністерство сільського господарства Куби, Кубинська асоціація сільського та лісового господарства, Торгова палата Республіки Куба. Основною метою виставки є сприяння прямому обміну досвідом та інформацією між підприємцями та виробниками, активізація експорту та імпорту продовольства і послуг.

Більш детальна інформація щодо проведення вищезазначеного заходу розміщена на офіційному веб-сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі України в рубриці «Виставкова-ярмаркова діяльність», а також за електронними адресами: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.»

 

Прочитано 1547 разів