Понеділок, 08 квітня 2024 15:57

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Стратегії розвитку Уманської міської територіальної громади на 2024- 2030 роки

Реєстраційний номер справи в Єдиному реєстрі № 08-04-5499-24

Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Уманська міська рада оприлюднює для громадського обговорення Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Стратегії розвитку Уманської міської територіальної громади на 2024 - 2030 роки.

Повна назва документа державного планування: проект Стратегії розвитку Уманської міської територіальної громади на 2024 - 2030 роки.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Уманська міська рада.

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до частини четвертої статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Стратегії розвитку Уманської міської територіальної громади на 2024 - 2030 роки розпочато з дня її оприлюднення на сайті Уманської міської радиhttps://uman-rada.gov.ua/у розділі «Стратегія розвитку громади».

Відповідно до частини сьомої статті 12 до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки подаються до відділу економічного розвитку, транспорту та інвестицій Уманської міської ради.

Адреса: 20301, місто Умань, Черкаська область, площа Соборності, 1

Відповідальна особа: начальник відділу економічного розвитку, транспорту та інвестицій Уманської міської ради Бовгира Світлана Іванівна.

контактні дані: e-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; тел. (04744) 37278

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів з дня публікації цього Повідомлення.

Зауваження та пропозиції, отримані після встановленого строку, не розглядаються.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 08.04.2024 р.

 

Прочитано 36 разів