П'ятниця, 12 квітня 2024 15:47

Оголошення про збір пропозицій та ідей до Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Уманської міської територіальної громади на 2024 – 2030 роки

Уманська міська рада розробляє Стратегію розвитку Уманської міської територіальної громади на 2024 – 2030 роки та План заходів з її реалізації на 2024-2027 роки.

Важливим етапом розробки цих документів є збір від усіх зацікавлених сторін (юридичних і фізичних осіб), мешканців громади ідей проєктів, які дозволять сформувати План реалізації Стратегії та спрямовано на розвиток громади. Ідеї проєктів буде проаналізовано Робочою групою з розробки Стратегії та відібранопершочергові до впровадження проекти, які буде включено доПлан заходів. Критеріями відбору таких проєктів є їх відповідність завданням та цілям визначеним Стратегією розвитку (реалістичність, організаційна спроможність, ресурсозабезпеченість.).

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Уманської міської територіальної громади, представників місцевого самоврядування, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, жителів громади запропонувати ідеї проєктів, які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Проєктні ідеї обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

- Проєктна ідея має бути спрямована на розвиток однієї із стратегічних цілей та стосуватися одного завдання із Стратегії розвиткуУманської міської територіальної громади (Додаток 1 – дерево цілей).

- Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.

- Термін реалізації проєкту – 4 роки (до 2027 року включно).

- Подібний проєкт ще не реалізовувався на відповідній території.

- Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.

- Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (Додаток 2).

Приклад заповнення форми проєктної ідеї в Додатку 3.

Збір проєктних ідей триває до 29.04.2024 р., заповнені форми надсилати відділу економічного розвитку, транспорту та інвестицій Уманської міської ради на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Додаток 1 Дерево цілей

Додаток 2 Форма проєктної ідеї

Додаток 3 Приклад заповнення форми проєктної ідеї

 

 

Прочитано 42 разів