Понеділок, 27 листопада 2017 17:30

Відбулась чергова сесія Уманської міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

24 листопада під головуванням міського голови Олександра Цебрія відбулась 40 чергова сесія міської ради VІІ скликання, під час якої депутати розглянули понад 50 питань.

На початку засідання очільник міста вручив ордери на дві однокімнатні квартири Юлії Гарниш та Ірині Діковій.  Житло було придбано за кошти міського бюджету, по міській програмі щодо забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2016-2018 роки.

 На 40 черговій сесії депутати міської ради розглянули низку питань.

Зокрема, заслухали звіти про роботу виконавчого комітету Уманської міської ради за І півріччя 2017 року, про виконання показників Програми економічного і соціального розвитку  м. Умань за І півріччя 2017 року та про виконання міського бюджету м. Умань за 9 місяців 2017 року.

Крім цього, погоджено інвестиційну програму КП «Уманьводоканал» Уманської міської ради на 2018 р. та програму національно – патріотичного виховання дітей та молоді міста Умань на 2017-2020 роки.

Міські обранці затвердили реорганізацію КЗ «Уманський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» в КП «Уманський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» та створення Уманського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) – центру соціальних послуг.

На черговій сесії депутати міської ради погодили розробку детальних планів територій житлової та громадської забудови та надали згоду на  безоплатну передачу пам’ятників лідерів та вождів тоталітарного режиму з балансу УКП «Комунальник» на баланс відділу культури Уманської міської ради.

На засіданні депутати розглянули звернення фізичних та юридичних осіб з питань: надання дозволів на розроблення документації із землеустрою;  поновлення (продовження) терміну користування земельними ділянками; розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок; надання дозволів на розроблення документації із землеустрою; затвердження  документації із землеустрою тощо.

Також на сесії було призначено заступника міського голови. Починаючи з 27 жовтня, економічним розвитком міста опікуватиметься Юлія Малішевська, яка раніше обіймала посаду першого заступника начальника Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Уманської міської ради.  

Yes Yes Yes

Прочитано 1079 разів