Вівторок, 16 січня 2018 11:23

«Маю надію, що подібні факти більше не повторяться», - Олександр Цебрій

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

15 січня на чолі з міським головою Олександром Цебрієм в міській раді відбулась нарада щодо ганебної події, яка відбулася 11 січня  на автобусному маршруті загального користування №11 «Нова Умань – ДП «Консервний комбінат» - відмова в безоплатному проїзді матері загиблого в АТО захисника.

У нараді взяли участь перевізники міста, керівники структурних підрозділів міської ради, представники громадських та волонтерських організацій, учасники АТО, засоби масової інформації.

«Міською владою постійно проводиться робота в напрямку сучасної системи соціального захисту. Приємно відзначити, що в Умані ця сфера працює задля досягнення поставлених завдань щодо покращення життя територіальної громади і є однією з найкращих в Україні.

Особливою увагою оточені наші захисники – учасники АТО та родини загиблих уманчан на Сході України.

Проте, ця ситуація, що трапилась з матір’ю загиблого учасника АТО, є ганебною. Я засуджую дії водія і вимагаю негайного відповідного реагування від власника маршрутного автобуса. Маю надію, що подібні факти більше не повторяться», - сказав міський голова Олександр Цебрій.

За підсумками наради очільник міста дав доручення керівникам відповідних служб здійснити перевірки з перевезення пасажирів на всіх міських автобусних маршрутах загального користування.

Якщо ви стали свідком порушення прав пільгових категорій населення в громадському транспорті, телефонуйте за номером: 3-72-78 (відділ економічного розвитку Уманської міської ради).

Yes

Yes

Yes

Прочитано 1048 разів