Середа, 17 січня 2018 10:22

«Онлайн будинок юстиції» сервіс для кожного

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Проект Міністерства юстиції «Онлайн будинок юстиції» тепер доступний для кожного українця. Послуги Міністерства юстиції можна отримати лише за 3 кліки мишки, зайшовши  на сайт сервісу: https://online.minjust.gov.ua/

Бланк_УМВК.jpg

 «Он-лайн будинок юстиції» - це можливість не виходячи з власного дому :

 - повторно отримати документи у сфері реєстрації актів цивільного стану;

 - зареєструвати або ліквідувати фізичну особа підприємця;

 - зареєструвати громадське об’єднання або засіб масової інформації;

 - отримати дані про електронний цифровий підпис;

 - отримати інформацію з усіх реєстрів Мін’юсту.

Ще одна послуга – соціальний ліфт. Бажаючі влаштуватись на роботу в органи юстиції, можуть  залишити свою анкету, і вона буде автоматично вноситься в пропозиції із заповнення вільних вакансій в системі юстиції.

Також «Он-лайн будинок юстиції» надає можливість скористатися послугою «СМС-Маяк», яка інформує українських громадян через СМС про будь-які реєстраційні дії, які вчиняються з їхньою нерухомістю, а також сповіщає власників про те, хто з користувачів реєстру цікавився їхнім майном. Завдяки СМС-інформуванню кожен громадянин може в режимі реального часу контролювати своє нерухоме майно.

Задля зручності користувачів на порталі сервісу розміщена інструкція з отримання кожної запропонованої послуги, а також є опція «залишити відгук».

Міністерство юстиції виходить в лідери серед  державних органів, де запроваджуються електронні технології. «Онлайн будинок юстиції» - платформа, яка дійсно ефективно працює та користується великою популярністю. Тому Мін’юст планує у подальшому ще більш розширити перелік електронних послуг.

Прочитано 1562 разів