Четвер, 18 січня 2018 09:20

Шановні мешканці та гості міста!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Закликаємо Вас не наражати себе на небезпеку, дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці. Просимо водіїв без потреби нікуди не виїжджати та не залишати свої автомобілі на проїжджій частині до стабілізації погодних умов.

При виникненні необхідності поїздки бути гранично обережними: дотримуватися безпечної швидкості руху і дистанції, не маневрувати і не обганяти, дотримуватися правил дорожнього руху.

Пішоходам слід пам’ятати, що у снігопад дорожнє покриття слизьке, гальмування автотранспорту ускладнене і видимість на дорогах обмежена.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних.

Водночас хочемо зазначити, що відповідно до ст.7 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та п.6.19.4 «Правил благоустрою міста Умань» тротуари, доріжки у парках, скверах, сходи, місця для зупинки маршрутних транспортних засобів, розташовані напроти будинків та споруд, а також небезпечні для проїзду автотранспорту і проходу пішоходів місця посипають (обробляють) піщаною сумішшю та іншими, дозволеними для цього, матеріалами, реагентами, юридичні особи, фізичні особи - суб'єкти підприємницької діяльності, за якими закріплені ці ділянки для утримання, або особи, яким такий обов'язок переданий за договором.

 

Прочитано 683 разів