П'ятниця, 16 березня 2018 12:48

Актуальні питання уманчан та грунтовні відповіді міського голови (ВІДЕО)

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

16 березня 2018 року в Центрі соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок» відбулась зустріч міського голови  Олександра Цебрія з працівниками соціальної сфери міста.

Олександр Володимирович  прозвітував за пророблену роботу міської влади за 2017 рік та розповів уманчанам про пріоритетні напрямки  та плани міської влади на 2018 рік.

Присутні озвучили запитання міському голові щодо реконструкції Осташівського ставу, криміногенної ситуації в місті, проблеми з безпритульними тваринами, будівництво литовища та інші.

В ході тривалої дискусії сторони погодилися, що проблеми  назрівали не один рік і для повного їх вирішення необхідний певний час та значні фінансові ресурси.

В.о. директора КП «Уманський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Юрій Пальчак проінформував пенсіонерів про особливості медичної реформи та надав відповідні рекомендації.

За підсумками зустрічі очільник міста надав доручення відповідним службам міської ради вжити необхідних дієвих заходів щодо максимального вирішення нагальних проблем жителів м. Умань.

YesYes

YesYes

Прочитано 691 разів