П'ятниця, 30 березня 2018 15:20

Олександр Цебрій: «Ефективна взаємодія влади та громадянського суспільства є однією з важливих умов розвитку демократії».

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

В Умані вже стали традиційними зустрічі міської влади з представниками інститутів громадянського суспільства, що мають на меті налагодження конструктивного діалогу та плідної співпраці на благо уманської територіальної громади. Як зазначає міський голова Олександр Цебрій:«Ефективна взаємодія влади та громадянського суспільства є однією з важливих умов розвитку демократії».

29 березня очільник міста Олександр Цебрій провів зустріч з уманськими громадськими активістами. На порядку денному було: презентація ескізного проекту пам’ятного знаку загиблим в зоні АТО уманчанам, що планується встановити на Алеї Героїв.

«Наш святий обов'язок зберігати пам'ять про тих, хто боровся і віддав життя за свободу і незалежність України. Пам’ять про наших Героїв ми увічнюємо в назвах вулиць, встановлюємо меморіальні дошки. Вже створено музей АТО та працюємо над друком книги. Проведена відповідна робота з встановлення пам’ятного знаку, що невдовзі буде на пішохідній частині вул. Небесної сотні», - сказав Олександр Володимирович.

На зустрічі жваві обговорення викликало питання виконання Правил благоустрою в місті. Керівник Інспекції з благоустрою м. Умань Артур Васалатій надав ґрунтовні роз’яснення учасникам зібрання.

 «Важливим чинником розбудови міста європейського зразка – це благоустрій його території. І як виглядає рідне місто – не повинно обходити його мешканців. Тому, звертаюсь до керівників різних форм власності, вищих навчальних закладів, підприємців, працівників бюджетної сфери, до всіх уманчан, долучитись до прибирання нашого міста, щоб зробити її чистою і ошатною», - закликав міський голова.

Представники громадськості схвально відгукнулись на позицію очільника міста щодо визначення КП «Уманська міська лікарня» основним закладом Західного госпітального округу - багатопрофільною лікарнею інтенсивного лікування другого рівня, та покращення матеріально-технічного стану закладів охорони здоров’я міста, зокрема встановлення ангіографа в міській лікарні.

На завершення Олександр Цебрій зазначив, що всі пропозиції, побажання, критичні зауваження представників громадськості будуть враховані, та подякував присутнім за роботу.

Yes Yes

Yes Yes

Прочитано 829 разів