Четвер, 05 квітня 2018 08:36

Людина починається з добра

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

18 квітня виповнюється 100 років з дня заснування Товариства Червоного Хреста України, яке допомагає тим, хто цього потребує найбільше.

100 років Товариство утверджує в суспільстві цінності, непідвладні часу: милосердя, людяність, співчуття. Є надійним помічником держави в гуманітарній сфері. Товариство Червоного Хреста України користується найбільшою довірою та впізнаваністю серед вітчизняних громадських і благодійних організацій, згідно дослідження CoreStone та GFK Ukraine. Товариство Червоного Хреста України стало лауреатом Національної премії «Благодійна Україна».

 З 1 квітня по 30 квітня Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України проводить благодійний місячник для надання допомоги найуразливішим громадянам та постраждалим від надзвичайних ситуацій та збройних конфліктів.  

Для консолідації зусиль державних органів з громадськістю акцію підтримала міська влада м.Умань.

Товариство збирає: кошти, майно, засоби гігієни для надання допомоги найуразливішим верствам населення.

Запрошуються ветерани Товариства Червоного Хреста поділитися спогадами про свою участь в благодійній діяльності, в підготовці санітарних дружин, санітарних постів, донорстві, проведенні тренінгів з надання першої допомоги, участі в благодійних акціях та програмах Товариства.

Ваша участь в різнобічній діяльності Товариства - це його історія.

Приєднуйтеся!

Контактний телефон – 063 97 52 788.

 e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Прочитано 564 разів