П'ятниця, 11 травня 2018 08:51

Відбулось засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 10 травня,  на якому було розглянуто низку питань.

На початку засідання очільник міста Олександр Цебрій вручив Почесну грамоту за сумлінне та добросовісне виконання покладених обов’язків з надання соціальних, побутових послуг жителям міста, вагомий внесок у підвищення ефективності роботи органів самоорганізації населення та з нагоди 55-річчя від дня народження Людмилі Загоруйко голові квартального комітету № 17.

На черговому засіданні члени виконкому заслухали звіт про виконання міського бюджету м.Умань за І квартал 2018 року та про перерозподіл видатків міського бюджету на 2018 рік.

Також члени виконкому заслухали звіт Інспекції з благоустрою м.Умань за І квартал 2018 року.

На засіданні було затверджено титульний список об’єктів відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради, видатки для яких будуть проводитись у 2018 році в новій редакції.

Крім того, затверджено надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

Було ухвалено рішення про  закріплення територій обслуговування за закладами загальної середньої освіти (загальноосвітніми навчальними закладами).

Під час засідання члени виконавчого комітету ухвалили участь у фестивалі фарб «Holi Dance Uman».

Розглянуто клопотання про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради та погоджено надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

Yes Yes

Прочитано 559 разів