Вівторок, 15 травня 2018 11:28

Фінішував проект «Академія молодіжного лідера-2018»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
14 травня відбувся фінал «Академії молодіжного лідера-2018», на якому підбили підсумки роботи проекту. В Умані міський проект реалізовується за ініціативи міського голови Олександра Цебрія з метою залучення молоді до участі у суспільному житті міста, підвищення рівня обізнаності з питань діяльності  органів місцевого самоврядування.

Своєрідною дипломною роботою для кожного учасника «Академії» стала розробка проекту «Якби мером був я». Роботи студентів були цікавими, змістовними та креативними.

За оцінкою експертної ради найкращими були визнані проекти:

І місце - "Не купуй друга" Антоніна Коханова (УНУС) ;

ІІ місце - "Проїзні в автобусах" Дмитро Поліщук (УДПУ) ;

ІІІ місце -"Автостоянка з металевої конструкції" Станіслав Покотілов (УНУС).

Переможці отримали цінні подарунки.

Особливо члени журі відзначили Молодіжний проект національно-патріотичного спрямування «З Україною в серці» студенток Уманського медичного коледжу Ірини Зубенко, Надії Созонік та Дар’ї Лісовенко, адже нової якості потребує формування національної свідомості та патріотичне виховання наших маленьких уманчан та громади в цілому.

«Учасники четвертого проекту «Академія молодіжного лідера» підтвердили, що в Умані є люди, які хочуть творити зміни для кращого життя, змінювати регіон, місто, його інфраструктуру», - зазначив міський голова Олександр Цебрій.

Усім студентам, які взяли участь у проекті «Академія молодіжного лідера», очільник міста вручив сертифікати учасників та подарунки.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 1206 разів