Вівторок, 29 травня 2018 16:30

Всеукраїнський велодень-2018 пройшов в Умані

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Всеукраїнський велодень - наймасовіша велоподія, яка об'єднує десятки, якщо не сотні тисяч велосипедистів по всій Україні. Саме в цей день усі, без винятку, велолюбителі збираються у великі велоколони та проїжджають центральними вулицями своїх міст, показуючи таким чином, що велорух по всій країні набирає все більших обертів і наше місто вже давно не є винятком.

27 травня в місті Умань громадська організація «ВелоУмань» за підтримки відділу з питань фізичної культури і спорту Уманської міськради провела традиційний масовий велозахід, котрий щороку збирає сотні прихильників здорового і активного способу життя.

Понад 100 учасників Велодня віком від 3 до 60 років проїхали велоколоною по вулицях міста. Також на Центральному стадіоні для малечі відбулися велоперегони "Маленькі чемпіони".

Переможці змагань отримали грамоти та подарунки від спонсорів.

«Це подія, що об'єднує велосипедистів та прихильників активного способу життя незалежно від типу ровера, стилю їзди та щоденного кілометражу. Умань активно долучилась до цього дійства», - сказав міський голова Олександр Цебрій. 

Yes Yes

Yes Yes

Yes Yes

Yes Yes

Прочитано 807 разів