Понеділок, 11 червня 2018 18:05

Міжнародна конференція про державно-приватне партнерство

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

5-6 червня у колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулася міжнародна конференція «Впровадження державно-приватних партнерств, спрямованих на потреби людей: кращі міжнародні практики та рекомендації для України і країн-сусідів».

У роботі конференції взяли участь представники міжнародних інституцій, ділових кіл, органів виконавчої влади та народні депутати. Зокрема, в. о. постійного координатора системи ООН, представник ЮНІСЕФ в Україні, голова Програми ДПП Європейської економічної комісії ООН Джефрі Гамільтон, голова Державно – приватної дорадчої інфраструктурної програми, групи Світового банку Франсуа Олів᾿є Бергер, Джованна Барберіс, в. о. Постійного координатора системи ООН, Представник ЮНІСЕФ в Україні, перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, заступник міського голови з економічних питань м. Умань Юлія Малішевська.

Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Тітарчук зазначив: «На сьогоднішній день державно-приватне партнерство - можливість подальшої реалізації стратегічних інфраструктурних проектів, залучення інвестицій, зростання економіки і підвищення рівня життя в Україні. На місцевому та центральному рівні державно-приватне партнерство концентрує наявність ресурсів для економічного розвитку, що дозволяє збільшити інвестиції в розбудову  інфраструктури».

Захід організований КМДА, Міністерством економічного розвитку та торгівлі України спільно з Європейською Економічною Комісією ООН (ЄЕК ООН).

Прочитано 535 разів