П'ятниця, 23 листопада 2018 11:50

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 22 лютого,  на якому було розглянуто низку питань.

На початку засідання очільник міста Олександр Цебрій оголосив Подяку міського голови м.Умань за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток культурної спадщини міста та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва працівникам Уманського міського Будинку культури:

- Тетяні Мельник керівнику Народного аматорського драматичного театру;

- Марині Скибенко керівнику Народного аматорського театру малих форм «Реверанс».

На черговому засіданні члени виконавчого комітету затвердили конкурс з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Умані та надали дозвіл на вирубку дерев.

Було погоджено присвоєння (зміну) адреси об’єктам нерухомого майна та надано  дозволи на укладення угод, що потребують нотаріального посвідчення.

Також під час засідання члени виконавчого комітету затвердили надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам.

Крім того, погоджено клопотання з відзначення державною нагородою України та нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради тощо.

Yes Yes

Прочитано 446 разів