Вівторок, 27 листопада 2018 14:06

Міський голова Олександр Цебрій провів нараду із керівниками силових структур Умані у зв'язку із введенням воєнного стану в Україні (ВІДЕО)

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

27 листопада міський голова Олександр Цебрій провів нараду із керівниками силових структур Умані.

Воєнний стан вводиться в областях, які розташовані вздовж російського кордону, придністровської ділянки молдавського кордону та на узбережжі Чорного та Азовського морів.
До цього переліку входять Одеська, Миколаївська, Херсонська, Запорізька, Луганська, Донецька, Сумська, Харківська, Чернігівська, Вінницька області.
Черкаська область до цього переліку не входить.

«У зв’язку з тим, що в країні введено воєнний стан, наше завдання забезпечити мир і спокій в місті, забезпечити чітку безперебійну роботу всіх комунальних служб. В першу чергу – це належне теплопостачання усіх лікувальних та освітніх закладів, житлових будинків міста, вжиття необхідних заходів з усунення наслідків негоди, яка прогнозується на найближчі дні. Також ми маємо забезпечити належне функціонування міського громадського транспорту», - сказав під час наради Олександр Цебрій.

Як зазначив Президент України Петро Порошенко, введення воєнного стану жодним чином не означає, що Україна буде проводити будь-які наступальні дії.

 

Прочитано 515 разів