Середа, 05 грудня 2018 10:15

«Хлібодари» віншували волонтерів «Волонтерської премії Євромайдан SOS 2018»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

В Уманському національному університеті садівництва завжди з повагою ставляться та всіляко підтримують людей, які серцем відчувають біль інших людей і всією душею вболівають за свою країну – волонтерів. Тож коли до керівників народного самодіяльного ансамблю пісні і танцю «Хлібодари» надійшла пропозиція 30 листопада в Українському домі привітати «звичайних людей, які роблять надзвичайні речі» на ювілейній церемонії нагородження, і художні керівники, і творче студентство з радістю її прийняли.

Народний самодіяльний ансамбль пісні і танцю «Хлібодари» Уманського НУС, відомий не тільки на теренах Черкащини й інших регіонів країни, а й за кордоном, щиро та натхненно вітав Учасників п’ятої ювілейної церемонії нагородження волонтерів – «Волонтерська премія Євромайдан SOS 2018» – своїми пісенними композиціями.

Члени журі конкурсу, також небайдужі до волонтерства люди, обирали найбільш надихаючі історії з-понад сотні заявок та визначали лауреатів премії.

У цей день 138 волонтерів з усіх областей України отримали нагороду – орден «Патріот України». Серед них – і уманські волонтери, які впродовж кількох років війни надають допомогу військовим.

Даний захід для нашого студентства зіграв велику роль у патріотичному вихованні, адже такі моменти залишаються на все життя. Молодь має знати і шанувати героїв сьогодення.

marichka.JPG

Yes

volont_iz.JPG

За матеріалами прес-центру Уманського НУС

Прочитано 419 разів