Четвер, 20 грудня 2018 17:04

Комунальні будні

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Вочевидь, немає в Умані людей, які більше, ніж комунальники, слідкують за прогнозами погоди. Оперативне реагування на інформацію про негоду дає змогу мінімізувати проблеми від ожеледиці і снігопадів. Щоб уманчани могли зранку безперешкодно дістатися до роботи, з ночі на вулиці міста виходить спецтехніка і ще вдосвіта естафету переймають двірники. Так, лише за 1 добу 17 грудня на тротуари було висипано понад 1 200 кг протиожеледної суміші.

З 4 години ранку по головних вулицях, розсипаючи суміш, пройшли 2 спецтрактори і 7 працівників, які розкидали пісок вручну. Згодом до них приєдналися відповідальні працівники різних закладів, установ та організацій, які підтримують у належному стані прилеглу територію і закріплені ділянки.

До 8 ранку місто вже було «прохідним» у всіх найлюдніших ділянках, посипано тротуари, підходи до установ, зупинки та пішохідні переходи на вулицях. Комунальні служби міста і надалі готові реагувати на всі виклики погоди, однак нагадують про відповідальність власників за прибирання від снігу прилеглих територій.

За матеріалами загальнополітичної газети "Рідна Умань"

 

Прочитано 454 разів