Четвер, 10 січня 2019 17:25

Позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

10 січня відбулось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій перший заступник міського голови, голова засідання Сергій Клочко озвучив інформацію Українського гідрометеорологічного центру щодо ускладнення погодних умов 11 січня цього року.

На засіданні керівники комунальних служб, структурних підрозділів виконавчих органів Уманської міської ради, районного відділу УДСНС України в Черкаській області проінформували про готовність інфраструктури міста до удару стихії, забезпеченість спецтехнікою та робочою силою для ліквідації можливих наслідків негоди на теренах Умані.

З урахуванням ситуації, що може скластися, органи управління і сили цивільного захисту м. Умань переведено до функціонування у режим підвищеної готовності, забезпечено цілодобове чергування керівного складу та оперативного персоналу з метою негайного реагування на надзвичайні ситуації.

На засіданні також вказано керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності щодо вжиття заходів для сталого функціонування систем життєзабезпечення (тепло-, енерго-, газо-, водопостачання та водовідведення), готовності до використання спеціальної та аварійно-рятувальної техніки, комунальних служб і ремонтно-відновлювальних підрозділів до оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації та аварії. Також акцентовано увагу щодо оперативного обміну інформацією та максимальної взаємодії служб, причетних до ліквідації наслідків стихії.

Yes

Yes

Прочитано 641 разів