Понеділок, 04 березня 2019 16:46

Відзнаки уманчан на "Спортивному сузір'ї"

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

27 лютого відбулось обласне спортивне свято «Спортивне сузір'я», яке зібрало відомих спортсменів Черкащини, їх тренерів, ветеранів спорту, що досягли визначних висот у різних видах спорту.

Лауреатами «Спортивного сузір’я» у чималій кількості номінацій стали представники Умані.

Вкотре, кращим центром фізичного здоров’я визнано Уманський міський центр фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх», директор Анна Федотова.

Подяки за вагомий внесок у розвиток галузі фізичної культури та спорту на Черкащині, отримали начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Уманської міської ради Ольга Ремез, колектив розважально-спортивного комплексу «Амарант» та колектив Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Лауреатом у номінації «Краща дитячо-юнацька спортивна школа з олімпійських видів спорту» стала Уманська дитячо-юнацька спортивна школа №1; І місце - за підсумками огляду-конкурсу серед ДЮСШ Черкащини з веслування на байдарках і каное, директор Владислав Грязнов.

Почесною грамотою Черкаської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток футболу області та піднесення іміджу Черкащини на Всеукраїнських аренах – нагороджений старший тренер-викладач Уманської дитячо-юнацької спортивної школи №1 Юрій Деренюк.

Також на святі, за кращу постановку роботи з розвитку футболу в області кубком за друге місце була нагороджена  Уманська міська федерація футболу, голова федерації Олександр Карнаушенко.

Дуже приємно, що Умань, вкотре отримує найвищі нагороди. В першу чергу – це заслуга усіх уманчан, які беруть активну участь у спортивному житті міста, розвитку, популяризації спорту та здорового способу життя.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

ДЮСШ.JPG

Федотова.JPG

Прочитано 861 разів