Середа, 08 травня 2019 12:32

Урочисте засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

7 травня з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 74-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбулось урочисте засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я».

На заході міський голова Олександр Цебрій привітав ветеранів, представників клубу з визначними датами та зазначив: «Уманчани свято шанують тих, хто завершив ратний шлях і  повернувся живим з війни. В місті проживає понад 2,0 тисячі ветеранів війни, з них лише 37 фронтовиків. І наш обов’язок сьогодні – забезпечити нашим ветеранам спокійну старість, захистити їх від життєвих негараздів». Також очільник міста проінформував присутніх про діяльність міської влади щодо соціального захисту цієї категорії населення. 

До Дня пам’яті та примирення і 74-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Олександр Володимирович вручив Почесні грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради ветеранам війни, які брали участь у бойових діях 1941- 1945 років: Анісімову Єгору Нефьодовичу, Артемову Василю Антоновичу, Вифатнюку Григорію Трохимовичу, Поліщуку Андрію Петровичу, Случу Василю Порфировичу.

Також було відзначено переможців шахово-шашкового турніру серед ветеранів Центру інтегрованих соціальних послуг: Шабанова Євгенія Гавриловича, Олійника Миколу Петровича, Яковлєва Миколу Миколайовичу, Долгополова Олександра Вікторовича, Гордєєва Олександра Борисовича.

Ще одним приємним моментом засідання стало вітання золотої шлюбної пари Гордєєвих Веніаміна Васильовича та Валентини Андріївни, яким вручено коровай та подарунки.

На завершення відбувся святковий концерт за участі вихованців дитячої юнацької школи мистецтв.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 473 разів