Четвер, 06 червня 2019 17:02

Уманські журналісти зустрілись з трипільською цивілізацією та поринули у світ українських традицій

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

6 червня  в приміщенні Уманського краєзнавчого музею відбувся урочистий захід з нагоди  Дня журналіста. Були запрошені  нинішні представники регіональної преси і колишні майстри пера та слова, які пропрацювали не один десяток років на журналістській ниві.

За допомогою сучасних інформаційних технологій звернувся з привітанням міський голова Олександр Цебрій: «Ваша невтомна праця має надзвичайну актуальність та цінність. Ви завжди знаходитесь у вирі подій, отримуєте, опрацьовуєте  та  об'єктивно доносите до міської громади інформацію про найважливіші події рідної Умані та країни».

На заході заступник міського голови, секретар виконавчого комітету Любов Плотнікова також привітала журналістів з професійним святом та подякувала за конструктивний діалог, правдиве висвітлення інформації та обґрунтовану критику.

Також Любов Павлівна за активну участь у висвітлені громадсько-політичного життя громади міста, високий професіоналізм та з нагоди Дня журналіста вручила Подяки міського голови:

  • директору КП «Телекомпанія Умань» Коваленко Аліні Анатоліївні;
  • журналісту ТОВ «Телекомпанія «Сатурн-TV» Бродській Валерії Сергіївні.

В якості дарунка присутні журналісти стали учасниками інтерактивної екскурсії «Перші хлібороби Землі» та театралізованого дійства «Непутяща невістка».

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 744 разів