П'ятниця, 02 серпня 2019 15:38

64 чергова сесія Уманської міської ради VІІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

02 серпня під головуванням міського голови Олександра Цебрія відбулась 64 чергова сесія міської ради VІІ скликання.

Перед початком засідання очільник міста вручив:

- Катерині Чупіні – сертифікат Черкаської обласної державної адміністрації та обласну премію для молоді у розмірі 3000 грн. за особливі заслуги у розбудові молодіжної політики в області;

- директору КП «Телекомпанія Умань» Аліні Коваленко – диплом Черкаської обласної державної адміністрації за зайняте телекомпанією І місця у номінації «Громадянське суспільство» творчого конкурсу редакцій друкованих, електронних засобів масової інформації та журналістів області.

На сесії депутати розглянули наступні питання:

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2018 року № 2-57/7 «Про міський бюджет на 2019 рік».
  2. Про затвердження Положення про порядок формування та напрями використання коштів міського фонду охорони навколишнього природного  середовища у новій редакції.
  3. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.02.2018 року № 3.4-45/7 «Про затвердження міської комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців-добровольців на 2018-2022 роки».
  4. Про доповнення до Плану діяльності Уманської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.
  5. Про звіт постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.
  6. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які  надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Уманської міської ради.

Також депутати затвердили детальні плани території житлової та громадської забудови, внесли зміни до Переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Умань, що підлягають приватизації у 2019 році; прийняли рішення з низки питань комунальної власності міської громади та землеустрою.

На сесії були присутні 24 депутати міської ради, члени виконавчого комітету, керівники структурних підрозділів органів місцевого самоврядування та виконавчих органів, представники засобів масової інформації.

Прочитано 838 разів