П'ятниця, 13 грудня 2019 15:34

В Умані вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

13 грудня в сесійній залі Уманської міської ради відбулись урочистості з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Секретар Уманської міської ради Людмила Кирилюк подякувала ліквідаторам-чорнобильцям за їх подвиг та зазначила: «Український народ глибоко вдячний всім учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, які 33 роки тому, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в зоні найбільшого радіаційного ураження, аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії».

За мужність і героїзм при подоланні наслідків Чорнобильської катастрофи, активну громадську діяльність та з нагоди відзначення Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильські АЕС Людмила Миколаївна вручила Почесні грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради з матеріальною допомогою: Василю Осіпчуку, Володимиру Лауті, Федору Бондарю, Петру Миколюку, Анатолію Васалакі, Ларисі Ткаченко, Михайлу Пилипенку, Василю Ковалю.

За активну громадську діяльність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС Подякою міської ради нагороджено: Павла Березовського, Петра Погребняка, Андрія Сидоренка, Сергія Цісаренка.

Також, за вагомий внесок у подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, активну громадську діяльність, Грамотою управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради нагороджено: Мирона Миронова, Миколу Зайця, Олександра Коломійця, Володимира Юрійчука, Василя Стародуба, Миколу Поліводу.

Відзнакою «За заслуги» за участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, самовідданість, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок в розвиток Чорнобильського руху нагороджено: Федора Бондара, Петра Сидоренка, Андрія Манчука, Володимира Анущенка.

Вручено Почесну медаль «За гідність та патріотизм» Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України» Ларисі Малій.

Орденом «За розбудову України» Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України» нагороджено: Олександра Безлюдного та Анатолія Кузнеця.

Орден «Рятівник» Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України» вручено: Юрію Гуту, Юрію Дігтяру, Анатолію Гаркавенку, Миколі Богдановичу, Петру Миколюку, Олександру Лебідю.

Вручено нагороди Всеукраїнської громадської організації осіб з інвалідністю «Союз Чорнобиль України» за активну підтримку, співпрацю з чорнобильцями та з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС нагороджено: Ігоря Слоня, Ігоря Рогаля, Ольгу Чепку, Тамару Бондаренко.

На заході до присутніх з словами вітання звернулися: голова Уманської міської організації Всеукраїнської громадської організації осіб з інвалідністю «Союз Чорнобиль України» Юрій Березовський; голова Уманської міськрайонної спілки ветеранів Афганістану Олег Зайченко; начальник Уманського районного відділу Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Черкаській області Олександр Лебідь; голова Уманської міської ради ветеранів Олександр Безсмертний.

На завершення для всіх присутніх відбувся концерт за участі студентів Уманського обласного музичного училища ім. П. Демуцького та Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г.Шевченка.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 1839 разів