П'ятниця, 17 квітня 2020 16:58

Відбулося засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

17 квітня відбулося засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища на якому розглянули проєкти рішень «Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Уманської міської ради», «Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицею Визволителів і провулком Піківецьким», «Про затвердження змін до детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Пушкіна, Косинки Григорія та Челюскінців», «Про затвердження змін до детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої провулками Толстого, Проїзжим, Прохожим, вулицею Володимира Мономаха», «Про затвердження детального плану території промислової, житлової та громадської забудови, обмеженої територією стадіону, вулицями Кизила Андрія, Успенською, Тютюнника, Осташівським ставом та вулицею Грушевського», «Про розгляд звернень з питань надання дозволів на розроблення документації із землеустрою», «Про розгляд звернень з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання у власність земельних ділянок», «Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань регулювання земельних відносин», «Про розгляд звернень  фізичних та юридичних осіб з питань надання в користування земельних ділянок», «Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Успенська, 31», «Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Бетховена, 10», «Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Павлова, 55», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Вокзальна, 4», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: пров. М. Залізняка, 1-А», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Волонтерів, 4-Б», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Комарова, 7-А», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Велика фонтанна, 14», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Фортечна, 51», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Залізняка, 6-А», «Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Воїнів-інтернаціоналістів, 1» та розгляд звернень фізичних і юридичних осіб.

В роботі комісії взяли участь секретар міської ради Кирилюк Л.М., начальник відділу архітектури, містобудування та кадастру Корніюк О.В. та завідувач сектором земельних відносин відділу з питань комунальної власності та земельних відносин Гордієнко І.І.

 

Прочитано 429 разів