П'ятниця, 08 жовтня 2021 12:25

Шановні споживачі послуги централізованого опалення

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

З цього опалювального сезону в Україні діє вільний ринок газу, тому згідно умов договору за невчасний розрахунок за природній газ, постачальник, ТОВ «НАФТОГАЗ ТРЕЙДИНГ», обмежить постачання природного газу та підприємство буде змушене припинити постачання теплової енергії посеред опалювального сезону. Другою з умов договору є те, що у разі невчасного розрахунку за газ, по 7,42 грн. з ПДВ за 1 куб.м. газу, то пільгова ціна на блакитне паливо буде на рівні ціни на Європейському ринку.

Саме від дотримання вищезазначених вимог залежить:
- виконання заходів із підготовки до опалювального сезону, а це стан проходження опалювального сезону у нашому місті.
- саме належний рівень розрахунків споживачів забезпечує своєчасне отримання номінацій на природний газ в опалювальному сезоні та стабільну роботу теплопостачального підприємства у штатному безаварійному режимі та вчасний розрахунок з Постачальником природного газу.
Станом на початок опалювального сезону населення міста заборгувало УКП «Уманьтеплокомуненерго» 23,3 млн. грн

Підприємство звертається до вас, як до споживачів послуги із нагадуванням про необхідність неухильного дотримання платіжної дисципліни, проведення щомісячних розрахунків за послуги з теплопостачання, недопущення накопичення поточної заборгованості, та за наявності негайної сплати заборгованості за попередні періоди!
Сплатити заборгованість, без комісійного збору, споживачі підприємства можуть безпосередньо в касі відділу збуту з понеділка по четвер з 8:00 до 17:00 (у п’ятницю до 16.00) за адресою: пров. Грінченка, 4 (колишня Мілованова ).

Телефони для довідок : 3-64-15, 3-64-12.

Крім того, повідомляємо, що суму нарахувань за той чи інший місяць можна побачити, зареєструвавшись на сайті Abonentinfo.com або дізнатись за телефоном: 3-64-15 та за мобільним телефоном +38 (067) 547-42-05.
Також на сайті Abonentinfo.com та в мобільному додатку Abonentinfo Ви можете письмово звернутись за роз’ясненнями з тих чи інших питань з нарахування плати за послугу з централізованого опалення.

Адміністрація УКП «УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»

 

Прочитано 181 разів