Середа, 25 жовтня 2023 12:09

Відбулась 59 позачергова сесія Уманської міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

25 жовтня 2023 року відбулась 59 позачергова сесія Уманської міської ради VIII скликання.        

На сесії депутати розглянули та прийняли такі рішення:

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2022 року № 1-45/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2023 рік».
  2. Про придбання квартири до фонду службового житла.
  3. Про надання повноважень щодо самопредставництва відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради.
  4. Про надання дозволу УМАНСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» на укладання договору з постачання природного газу на опалювальний сезон 2023-2024 рр. від ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг».
  5. Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови в м. Умань, обмеженої вулицями Митрополита Шептицького, Південною, Миколи Хвильового, Рєпіна, провулком Повітрофлотським, вулицями Михайлівською та Вишиваною.
  6. Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови в м. Умань, обмеженої вулицями Тищика та Гетьманською.
  7. Про затвердження детального плану території, обмеженої автомобільною дорогою Стрий-Умань-Дніпро-Ізварине (через мм. Вінницю, Кропивницький) та землями Уманської міської територіальної громади за межами села Полянецьке.
  8. Про надання КП «УМАНЬВОДОКАНАЛ» згоди на списання основних засобів.
  9. Про безоплатну передачу майна з комунальної власності Уманської міської територіальної громади у державну власність (меблі).
  10. Про безоплатну передачу майна з комунальної власності Уманської міської територіальної громади у державну власність (намети).
  11. Про безоплатну передачу з балансу ВИКОНКОМУ УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на баланс КП «УМАНСЬКЕ РЕУ № 3» витрат на капітальний ремонт.
  12. Про безоплатну передачу майна з комунальної власності Уманської міської територіальної громади у державну власність (вікна).
  13. Про безоплатну передачу майна з комунальної власності Уманської міської територіальної громади у державну власність (будівельні матеріали).
  14. Про безоплатну передачу ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «УМАНСЬКА МІСЬКРАЙОННА ВОЛОНТЕРСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «РАЗОМ»» матеріальних цінностей (тканина спанбонд).
  15. Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою: вул. Михайла Драгоманова, м. Умань, право оренди якої виставляється на земельні торги.
  16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди за адресою: вул. Успенська, 22-Б, м. Умань.
  17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди за адресою: вул. Незалежності, 39, м. Умань.
  18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: вул. Володимира Мономаха, 19, м. Умань.
  19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди за адресою: вул. Успенська, 22-В, м. Умань.
  20. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту в межах території, на яку буде поширюватися право земельного сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 9/2, м. Умань.
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за адресою: вул. Соломії Крушельницької, 27, м. Умань.
  22. Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) УМАНСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТУ САДІВНИЦТВА.
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в користування на умовах оренди за адресою: вул. Калнишевського, 42, м. Умань.
  24. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Небесної Сотні, 26, м. Умань.
  25. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки (за межами населеного пункту м. Умань).
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Солов’їний, 8, м. Умань та передачу її у власність.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Зарембовий, 5, м. Умань та передачу її у власність.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Успенська, 42, м. Умань та передачу її у власність.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Короля Данила, 2, м. Умань та передачу її у власність.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Кумановського Віктора, 25, м. Умань та передачу її у власність.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Малофонтанна, 31, м. Умань та передачу її у власність.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Гоголя, 46, м. Умань та передачу її у власність.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Вернадського, 26, м. Умань та передачу її у власність.
  34. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в межах територій, на які поширюється право сервітуту, за адресами: вул. Комарницького, 2-1 та вул. Комарницького, 2-2, м. Умань та встановлення особистих земельних сервітутів.
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Європейська, 11, м. Умань.
  36. Про внесення доповнень до рішення Уманської міської ради від 29 березня 2021 року № 75-11/8 «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності Уманської міської територіальної громади».
  37. Про внесення змін в рішення Уманської міської ради від 28 липня 2022 року № 19-39/8 «Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань надання дозволів на виготовлення документацій із землеустрою».
  38. Про внесення змін в рішення Уманської міської ради від 27 лютого 2019 року № 6.67-59/7 «Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань регулювання земельних відносин».
  39. Про внесення змін в рішення Уманської міської ради від 08 вересня 2023 року № 22-57/8 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Республіканська, 4, м. Умань та надання її в користування на умовах оренди».
  40. Про скасування підпункту 2 пункту 1 рішення Уманської міської ради від 13 грудня 2021 року № 33-28/8 «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Уманської міської ради, які виставляються на земельні торги».
  41. Про відмову Фатуну Є.С. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в межах Уманської міської територіальної громади.
  42. Про відмову Фатуну Є.С. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за адресою: вул. Черкаська, 27, м. Умань.
  43. Про відмову Собченюку В.О. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в межах Уманської міської територіальної громади.
  44. Про відмову Собченюку В.О. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за адресою: вул. Черкаська, 23, м. Умань.
  45. Про відмову Потурнаку В.І. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в межах Уманської міської територіальної громади.
  46. Про відмову Потурнаку В.І. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за адресою: вул. Чигиринська, 14, м. Умань.
  47. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Успенська, 5/28, м. Умань.
  48. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Гайдамацька, 12А-1, м. Умань.
  49. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Туристів, 2А-1, м. Умань.
  50. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою за адресою: вул. В’ячеслава Чорновола, 19, м. Умань.
  51. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою за адресою: вул. Шевченка, 50, м. Умань.
  52. Про поновлення (продовження) користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Захисників України, 5, м. Умань.
  53. Про поновлення (продовження) користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Мазепи, 6-А, м. Умань.
  54. Про поновлення (продовження) користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Володимирська, 4, м. Умань.
  55. Про поновлення (продовження) користування земельними ділянками на умовах оренди АТ «ДЕРЖАВНИЙ ОЩАДНИЙ БАНК УКРАЇНИ».
  56. Про регулювання земельних відносин щодо користування земельною ділянкою за кадастровим номером 7110800000:02:002:0497 в м. Умань.
  57. Про регулювання земельних відносин щодо користування земельною ділянкою за адресою: вул. Тищика, 25, м. Умань.
  58. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Малофонтанна, 22, м. Умань.
  59. Різне

 

Прочитано 149 разів