Четвер, 26 жовтня 2023 17:43

Відбулось засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

26 жовтня 2023 року під головуванням Уманського міського голови Ірини Плетньової відбулось засідання виконавчого комітету Уманської міської ради.

Перед початком засідання очільниця громади Ірина Плетньова вручила Подяки міського голови за якісне надання послуг у сфері автомобільного транспорту, професіоналізм, чуйне ставлення до людей та з нагоди відзначення «Дня автомобіліста»:

-         Гайдуку Валерію Миколайовичу;

-         Мельнику Миколі Івановичу;

-         Сторчаку Володимиру Іллічу.

На засіданні розглянули та прийняли такі рішення:

  1. Про виконання бюджету Уманської міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року.
  2. Про виконання показників Програми економічного і соціального розвитку Уманської міської територіальної громади за І півріччя 2023 року.
  3. Про організацію перевезень пасажирів міським автобусним маршрутом загального користування № 22-Д «ГРС-вул. Кармелюка - вул. Єднання».
  4. Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 13.10.2022 р. № 384.
  5. Про внесення змін до графіків руху пільгових автобусів міськими автобусними маршрутами загального користування № 15 «Дачі-Залізничний вокзал», № 16 «Залізничний вокзал-Дачі «Олександрівка» та « 21 «вул. Волкова-ТОВ «ТІМ» на 2023 рік.
  6. Про затвердження графіка руху пільгового автобуса міського автобусного маршруту загального користування № 8 «Ринок-ГРС» на період з 01.11.2023 р. до 31.12.2023 р.
  7. Про хід виконання рішення виконавчого комітету від 27 квітня 2023 року № 151 «Про підсумки роботи міського господарства в осінньо-зимовий період 2022-2023 років та заходи з підготовки підприємств і організацій міста, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років».
  8. Про безпеку закладів освіти.
  9. Про затвердження титульного списку об’єктів закладів та установ управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, видатки для яких будуть проводитись у 2023 році у новій редакції.
  10. Про затвердження титульного списку об’єктів УМАНСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КОМУНАЛЬНИК», видатки для яких будуть проводитися у 2023 році у новій редакції.
  11. Про затвердження Переліку підприємств, установ, організацій, що здійснюють квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов.
  12. Про анулювання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.
  13. Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету.
  14. Про затвердження рішень комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України про надання компенсації на відновлення пошкодженого майна.
  15. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  16. Про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Уманської міської ради в новій редакції.
  17. Про надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам.
  18. РІЗНЕ

 

Прочитано 139 разів