Четвер, 08 лютого 2024 10:41

Відбулось засідання виконавчого комітету Уманської міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

08 лютого під головуванням першого заступника міського голови Олега Ганіча відбулось засідання виконавчого комітету Уманської міської ради.

Перед початком засідання перший заступник міського голови Олег Ганіч вручив Почесну грамоту виконавчого комітету Уманської міської ради Соболенку Ігорю Михайловичу – вчителю фізики Уманської гімназії №1 Уманської міської ради Черкаської області, за сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання посадових обов’язків, багаторічну самовіддану працю на благо уманської міської територіальної громади та з нагоди ювілею від Дня народження.

На засіданні розглянули та прийняли такі рішення:

  1. Про виконання бюджету Уманської міської територіальної громади за 2023 рік.
  2. Про внесення змін до додатку 6 рішення Уманської міської ради від 15.12.2023 року № 12-62/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2024 рік (2357400000)».
  3. Про місцеву державну надзвичайну протиепізоотичну комісію.
  4. Про склад комісії з питань евакуації Уманської міської територіальної громади.
  5. Про затвердження титульного списку об’єктів відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради, видатки для яких будуть проводитись у 2024 році у новій редакції.
  6. Про виконання Програми капітального ремонту та реконструкції житлового фонду Уманської міської територіальної громади на 2020-2025 роки.
  7. Про виконання Програми підтримки діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) Уманської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.
  8. Про виконання Програми підтримки діяльності житлово-будівельних кооперативів та обслуговуючих кооперативів у багатоквартирних житлових будинках Уманської міської територіальної громади на 2023-2027 роки.
  9. Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла в місті Умані за 1 кв.м за ІV квартал 2023 року.
  10. Про взяття на облік громадян, які потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
  11. Про надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
  12. Про затвердження титульного списку об’єктів КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКЕ РЕМОНТНО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ УПРАВЛІННЯ № 3», видатки для якого будуть проводитись у 2024 році.
  13. Про затвердження титульного списку об’єктів закладів та установ управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, видатки для яких будуть проводитись у 2024 році у новій редакції.
  14. Про погодження штатного розпису Комунального підприємства «Центр розвитку та інвестицій» Уманської міської ради на 2024 рік.
  15. Про затвердження складу комісії з питань нагородження в новій редакції.
  16. Про безоплатну передачу з балансу ВИКОНКОМУ УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на баланс КНП «Уманська ЦМЛ».
  17. Про затвердження рішень комісії з розгляду питань щодо компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  18. Про надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам.
  19. РІЗНЕ

Прочитано 181 разів