П'ятниця, 23 лютого 2024 12:25

Відбулась позачергова сесія Уманської міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

23 лютого 2024 року відбулась 65 позачергова сесія Уманської міської ради VIII скликання.

Перед початком сесії міський голова Ірина Плетньова вручила Почесну грамоту Кузьменко Любові Андронівні – голові Уманської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України за сміліну працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання посадових обовʼязків, багаторічну самовіддану працю на благо Уманської міської територіальної громади та з нагоди ювілею від Дня народження.

На сесії депутати розглянули та прийняли такі рішення:

  1. Про здійснення державної регуляторної політики Уманською міською радою та її виконавчим комітетом у 2023 році.
  2. Про Порядок оплати праці керівників комунальних підприємств Уманської міської територіальної громади.
  3. Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Уманської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік у новій редакції (станом на 01.03.2024 року).
  4. Про внесення змін до Програми підтримки регіонів, постраждалих внаслідок агресії російської федерації на 2023-2025 роки в новій редакції.
  5. Про внесення доповнень до Програми розвитку та підтримки комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я Уманської міської територіальної громади, що надають спеціалізовану медичну допомогу на 2021-2025 роки.
  6. Про внесення змін до рішення Уманської міської ради від 27.12.2023 року № 3-63/8.
  7. Про затвердження граничних сум витрат.
  8. Про затвердження списку присяжних Уманського міськрайонного суду Черкаської області.
  9. Про надання повноважень щодо самопредставництва Уманської міської ради та виконавчого комітету Уманської міської ради в судах.
  10. Про внесення змін до рішення міської ради від 19 січня 2024 року № 5-64/8 «Про затвердження Програми забезпечення учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, бійців - добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та осіб, які брали безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, та членів їх сімей житлом у 2021-2025 роках у новій редакції».
  11. Про внесення змін до Програми організації та фінансування громадських та інших робіт тимчасового характеру в Уманській міській територіальній громаді на 2021 – 2025 роки.
  12. Про виконання бюджету Уманської міської територіальної громади за 2023 рік (2357400000).
  13. Про внесення змін до рішення міської ради від 15.12.2023 року № 12-62/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2024 рік (2357400000)».
  14. Про внесення змін до рішення міської ради від 25.06.2021 року № 4-16/8 «Про місцеві податки і збори» зі змінами.
  15. Про затвердження звіту про використання коштів цільового фонду Уманської міської ради за 2023 рік.
  16. Про передачу УМАНСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КОМУНАЛЬНИК» новозбудованих тротуарів.
  17. Про передачу УМАНСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КОМУНАЛЬНИК» витрат, понесених на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі.
  18. Про передачу ОСББ «Умань Комарова 21» витрат, понесених на обстеження та визначення технічного стану конструкцій житлового будинку.
  19. Про передачу ОСББ «УМКОМ - 23» витрат, понесених на обстеження та оцінювання технічного стану будівельних конструкцій житлового будинку.
  20. Про передачу ЖБК №15 витрат, понесених на капітальний ремонт входів в під’їзди житлового будинку.
  21. Про передачу ОК ЖБК №18 витрат, понесених на капітальний ремонт внутрішньобудинкових інженерних мереж житлового будинку.
  22. Про передачу ОК «ЖБК «МАШИНОБУДІВНИК-2» витрат, понесених на капітальний ремонт внутрішньоквартальних доріг.
  23. Про передачу ОСББ «ОБРІЙ (І. Гонти 2)» витрат, понесених на капітальний ремонт (заміну) віконних блоків в під’їздах житлового будинку.
  24. Про передачу ОСББ «29-й БОС» витрат, понесених на капітальний ремонт ліфтів в під’їздах житлового будинку.
  25. Про передачу ОСББ «Мій дім (вул. Стуса, 4)» витрат, понесених на капітальний ремонт ліфтів в під’їздах житлового будинку.
  26. Про передачу ЖБК «Надія» витрат, понесених на капітальний ремонт ліфтів в під’їздах житлового будинку.
  27. Про передачу ОСББ «Осташівка» витрат, понесених на капітальний ремонт ліфтів в під’їздах житлового будинку.
  28. Про передачу ОСББ «СОФІЯ-6» витрат, понесених на капітальний ремонт ліфтів в під’їздах житлового будинку.
  29. Про передачу ОСББ «Тищик» витрат, понесених на капітальний ремонт ліфтів в під’їздах житлових будинків.
  30. Про передачу КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «УМАНСЬКЕ РЕМОНТНО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ УПРАВЛІННЯ №3» витрат на капітальний ремонт ліфтів в під’їздах житлових будинків.
  31. Про передачу КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «УМАНСЬКЕ РЕМОНТНО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ УПРАВЛІННЯ №3» витрат, понесених на капітальний ремонт прибудинкових територій.
  32. Про делегування повноважень замовника будівництва на земельній ділянці за адресою: вул. Академіка Амосова в м. Умань.
  33. Про делегування повноважень замовника будівництва на земельній ділянці за адресою: вул. Небесної сотні в м. Умань.
  34. Про делегування повноважень замовника будівництва на земельній ділянці за адресою: вул. Шкільна, 40 в м. Умань.
  35. Про затвердження Положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю Уманської міської ради.
  36. Про затвердження Положення про відділ містобудування, архітектури та кадастру Уманської міської ради.
  37. Про затвердження розподільчого балансу управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради.
  38. Про припинення повноважень щодо самопредставництва управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради в судах.
  39. Про розробку детального плану території земель сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення в межах Уманської міської територіальної громади, обмеженої автодорогою Київ-Одеса та землями Уманської міської територіальної громади за межами села Полянецьке.
  40. Про затвердження Положення про відділ комунального майна Уманської міської ради.
  41. Про затвердження акта приймання-передачі окремого індивідуально визначеного майна до комунальної власності Уманської міської територіальної громади.
  42. Про безоплатну передачу з балансу КП «УМАНСЬКЕ РЕУ №3» на баланс УКП «КОМУНАЛЬНИК» майна за адресою: вул. Захисників України, 12.
  43. Про включення дорожніх світлофорних об’єктів до Переліку юридичних осіб публічного права Уманської міської ради та майна комунальної власності територіальної громади міста Умані, яке за ними закріплюється.
  44. Про затвердження Положення про відділ землевпорядкування Уманської міської ради.
  45. Про затвердження Програми здійснення землеустрою на території Уманської міської територіальної громади на 2024-2029 роки.
  46. Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді на розробку технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності Уманської міської ради за адресою: вул. Захисників України, м. Умань, для подальшого продажу права оренди на земельних торгах.
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Захисників України, 29, м. Умань та передачу її в постійне користування.
  48. Про затвердження Кіщук Альоні Вікторівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: вул. Залізнична, 7, м. Умань.
  49. Про затвердження Кіщуку Віктору Вікторовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: вул. Залізнична, 7, м. Умань.
  50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: вул. Залізнична, 2А, м. Умань.
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: вул. Лісна, 5, м. Умань.
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування за адресою: вул. Лісна, 5, м. Умань.
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Гайдамацька, 14, м. Умань.
  54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Челюскінців, м. Умань та передачу її в постійне користування.
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Івана Виговського, 80, м. Умань та передачу її у власність.
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Воїнів-інтернаціоналістів, 21, м. Умань та передачу її у власність.
  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Злагоди, 21, м. Умань та передачу її у власність.
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Івана Ганжі, 22, м. Умань та передачу її у власність.
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Козацька, 28, м. Умань та передачу її у власність.
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Михайла Драгоманова, 3, м. Умань та передачу її у власність.
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Ольги Діденко, 16, м. Умань та передачу її у власність.
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Потоцького, 49А, м. Умань та передачу її у власність.
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Василя Симоненка, 22, м. Умань та передачу її у власність.
  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Трипільська, 8, м. Умань та передачу її у власність.
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Вокзальна, 23, м. Умань та передачу її у власність.
  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Павлова, 8, м. Умань та передачу її у власність.
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Саксаганського, 21, м. Умань та передачу її у власність.
  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Слобідська, 5-А, м. Умань та передачу її у власність.
  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 39, м. Умань та передачу її у власність.
  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Миронюка Андрія, 20, м. Умань та передачу її у власність.
  71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Польовий, 4, м. Умань та передачу її у власність.
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Визволителів, 19, м. Умань та надання її в користування на умовах оренди.
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Івана Пулюя, 2В, м. Умань та надання її в користування на умовах оренди.
  74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Незалежності, 9/8, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  75. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за адресою: пров. Піківецький, 9, м. Умань.
  76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Піківецький, 9 , м. Умань та передачу її у власність.
  77. Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди за адресою: вул. Європейська, 28, м. Умань.
  78. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Незалежності, 9/8, м. Умань.
  79. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за адресою: пров. Телефонний, 9, м. Умань.
  80. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Гайдамацька, 10, м. Умань.
  81. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Європейська, 28, м. Умань.
  82. Про припинення права користування земельними ділянками на умовах оренди за адресою: вул. Короля Данила, 36/10, м. Умань.
  83. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Вокзальна, 4-Б, м. Умань.
  84. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Незалежності, 61А-5, м. Умань.
  85. Про внесення змін в рішення Уманської міської ради від 10 жовтня 2010 року № 3.11-60/5 «Про розгляд звернень підприємств, установ та громадян з питань землекористування, приватизації земельних ділянок».
  86. Про внесення змін в рішення Уманської міської ради від 15 грудня 2023 року № 75-62/8 «Про поновлення (продовження) користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Бандери Степана, 2-А, м. Умань».
  87. Про регулювання земельних відносин щодо користування земельною ділянкою за адресою: вул. Вільямса, 16, м. Умань.
  88. Про регулювання земельних відносин щодо користування земельною ділянкою за адресою: вул. Європейська, 16, м. Умань.
  89. Про регулювання земельних відносин щодо користування земельними ділянками.
  90. Різне

Прочитано 234 разів