П'ятниця, 15 березня 2024 12:02

Відбулось засідання виконавчого комітету Уманської міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

14 березня 2024 року під головуванням міського голови Ірини Плетньової відбулось засідання виконавчого комітету Уманської міської ради.

Перед початком засідання очільниця громади вручила Подяку міського голови Флюдренко Олені Анатоліївні - консультанту центру професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у справу розвитку бібліотечної справи, значні трудові досягнення та з нагоди ювілею від Дня народження.

Також, Ірина Григорівна вручила Почесні грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, значні трудові досягнення та у зв’язку з нагородженням на всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2024»:

- Анциферову Олександру Геннадіївну – учитель фізики Уманської гімназії № 11 Уманської міської ради;

- Сироті Олегу Васильовичу – учитель образотворчого мистецтва Уманської початкової школи № 2 Уманської міської ради;

- Толобистюк Інні Юріївні – головному спеціалісту відділу освіти управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, значні трудові досягнення та з нагоди ювілею.

       На засіданні розглянули та прийняли такі рішення:

  1. Про затвердження звітів про виконання фінансових планів комунальних підприємств Уманської міської територіальної громади за IV квартал 2023 року.
  2. Про затвердження звітів про виконання фінансових планів комунальних підприємств Уманської міської територіальної громади за 2023 рік.
  3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 13.10.2022 р. № 384.
  4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 27.12.2023 р. № 584.
  5. Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Центр розвитку та інвестицій» Уманської міської ради на 2024 рік.
  6. Про приведення у відповідність штатного розпису комунального підприємства «Центр розвитку та інвестицій» Уманської міської ради.
  7. Про затвердження Положення про Координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при виконавчому комітеті Уманської міської ради.
  8. Про затвердження титульного списку об’єктів закладів та установ управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, видатки для яких будуть проводитись у 2024 році у новій редакції.
  9. Про затвердження Положення про місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення Уманської міської територіальної громади.
  10. Про збірні пункти евакуації Уманської міської територіальної громади.
  11. Про затвердження Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію в Уманській міській раді та її виконавчих органах у новій редакції.
  12. Про встановлення меморіальних дошок.
  13. Про надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами.
  14. Про дозвіл на видалення дерев.
  15. Про розгляд питань з квартирного обліку.
  16. Про зміну договору найму квартири.
  17. Про виключення жилого приміщення із числа службових.
  18. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
  19. Про утворення прийомної сім’ї і передачу дитини на виховання та спільне проживання.
  20. Про продовження терміну перебування дітей в сім’ї патронатного вихователя.
  21. Про відмову в наданні статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
  22. Про надання дозволу на укладення угод, що потребують нотаріального посвідчення.
  23. Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради.
  24. Про підсумки оздоровлення та відпочинку дітей у 2023 році.
  25. Про затвердження титульного списку об’єктів управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, видатки для яких будуть проводитись у 2024 році.
  26. Про затвердження рішень комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.
  27. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 24 грудня 2023 року № 605 «Про організацію громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру в Уманській міській територіальній громаді у 2024 році».
  28. Про надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам.
  29. Про затвердження титульного списку об’єктів КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКА МІСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА ЛІКАРНЯ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКЇ РАДИ, видатки для яких будуть проводитись у 2024 році в новій редакції.
  30. РІЗНЕ

Прочитано 105 разів