П'ятниця, 26 квітня 2024 09:18

Відбулось засідання виконавчого комітету Уманської міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

25 квітня 2024 року під головуванням міського голови Ірини Плетньової відбулось засідання виконавчого комітету Уманської міської ради.

Перед початком засідання очільниця громади Ірина Григорівна нагородила Почесними грамотами виконавчого комітетуУманської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісневиконання медичних обов’язків, значні трудові досягнення та з нагодиювілею від Дня народження:

-         Глінську Ларису Миколаївну, лікаря анестезіолога КНП «Уманський пологовий будинок»;

-         Сінютіна Юрія Вікторовича, заступника директора з технічних питань КНП «Уманський пологовий будинок».

Під час засідання розглянули та прийняли такі рішення:

  1. Про затвердження звіту про виконання фінансового плануКОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА«УМАНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ» УМАНСЬКОЇМІСЬКОЇ РАДИ за 2023 рік.
  2. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО- САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за 2023 рік.
  3. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКИЙ ПОЛОГОВИЙ БУДИНОК» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за 2023 рік.
  4. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКА ПСИХІАТРИЧНА ЛІКАРНЯ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за 2023 рік.
  5. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за 2023 рік.
  6. Про розгляд питань з квартирного обліку.
  7. Про взяття на облік громадян, які потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
  8. Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла в місті Умані за 1 кв.м за І квартал 2024 року.
  9. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
  10. Про надання дозволу на укладення угод, що потребують нотаріального посвідчення.
  11. Про продовження терміну перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя.
  12. Про надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам.
  13. Про затвердження рішень комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.
  14. Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради.
  15. Про утворення та організацію роботи об’єктових спеціалізованих служб цивільного захисту Уманської міської бланки Уманської районної ланки Черкаської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.
  16. Про благодійну допомогу мешканцям Уманської міської територіальної громади, які постраждали внаслідок збройної агресії російської федерації 28.04.2023 р.
  17. РІЗНЕ

 

Прочитано 46 разів