П'ятниця, 26 квітня 2024 09:57

Про скликання позачергової сесії Уманської міської ради VIIІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42, частини четвертої статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Регламенту Уманської міської ради VІІІ скликання в новій редакції, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 24 грудня 2021 року     № 4-30/8, рішенняУманської міської ради від 08 вересня 2023 року № 1-57/8 «Про внесення змін до Регламенту Уманської міської ради VІІІ скликання в новій редакції», Указу Президента України від 24.02.2022 р. № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України від 24.02.2022 р. № 2102-IX «Про введення воєнного стану в Україні»,

І. ЗОБОВ’ЯЗУЮ скликати позачергову сесію Уманської міської ради VIІІ скликання 29 квітня 2024 року на 10.00 годину в сесійній залі ради з порядком денним:

  1. Про виконання показників Програми економічного і соціального розвитку Уманської міської територіальної громади за 2023 рік.
  2. Про внесення змін до міської цільової Програми забезпечення цивільно-військового співробітництва з військовою частиною ****** Міністерства оборони України на 2022-2024 роки.
  3. Про затвердження звітів щодо фінансування та використання коштів на виконання окремих місцевих програм за 2022-2023 роки.
  4. Про внесення змін до рішення міської ради від17 вересня 2021 року № 11-22/8 «Прозатвердження програми соціальної допомоги«Турбота» на 2021-2027 роки у новійредакції».
  5. Про внесення змін до Програми організації та фінансування громадських та інших робіт тимчасового характеру в Уманській міській територіальній громаді на 2021 – 2025 роки.
  6. Про стипендії перспективним спортсменам.
  7. Про внесення змін до рішення міської ради від 15.12.2023 року № 12-62/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2024 рік (2357400000)».
  8. Про внесення змін до рішення міської ради від 25.06.2021 року № 4 – 16/8 «Про місцеві податки і збори» зі змінами.
  9. Про затвердження інформаційних карток адміністративних послуг відділу державної реєстрації виконавчого комітету Уманської міської ради в новій редакції.
  10. Про погодження раніше укладених договорів КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «УМАНЬВОДОКАНАЛ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ із значним господарським зобов’язанням за період з 01.01.2020 р. по 31.10.2023 р.
  11. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг відділу комунального майна Уманської міської ради.
  12. Про надання згоди на прийняття майна з державної власності у комунальну власність Уманської міської територіальної громади.
  13. Про безоплатну передачу з балансу КНП «Уманський пологовий будинок» на баланс КП «УМАНСЬКЕ РЕУ №3» майна, розташованого за адресою: вул. Тищика, 38.
  14. Про безоплатну передачу пожежного автомобілю з балансу УКП «КОМУНАЛЬНИК» на баланс виконкому Уманської міської ради.
  15. Про встановлення додаткових умов оренди нежитлової будівлі за адресою: вул. Шевченка, 4.
  16. Про внесення змін до Переліку об’єктів комунальної власності Уманської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2024 році (вул. Тищика, 38).
  17. Про внесення змін до рішення Уманської міської ради від 27.12.2023 № 14-63/8 «Про приватизацію об’єкта комунальної власності – нежитлові приміщення за адресою: вул. Тищика, 38».
  18. Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної
    ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою:
    вул. Кизила Андрія, 4-А, м. Умань, право оренди якої виставляється на земельні торги.
  19. Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної
    ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою:
    вул. Європейська, 24, м. Умань, право оренди якої виставляється на земельні торги.
  20. Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної
    ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою:
    вул. Захисників України, м. Умань, право оренди якої виставляється на земельні торги.
  21. Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної
    ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою:
    вул. Незалежності, м. Умань, право оренди якої виставляється на земельні торги.
  22. Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою:   вул.Прохожа, 7, м. Умань, право оренди якої виставляється на земельні торги.
  23. Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної
    ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою:
    пров. Садовий, 17, м. Умань, право оренди якої виставляється на земельні торги.
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Дерев’янка, м. Умань для подальшого її включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Уманської міської ради, право оренди якої виставляється на земельні торги.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за адресою: вул. Незалежності, 67, м. Умань з подальшим наданням в користування на конкурентних засадах.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Соломії Крушельницької, 27, м. Умань.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Заводська, 2, м. Умань.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Незалежності, 16-16а, м. Умань.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Незалежності, 21, м. Умань.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: Полянецька сільська рада (за межами населеного пункту с. Полянецьке).
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється        право сервітуту, за адресою: вул. Володимирська, 2, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 54, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. В’ячеслава Чорновола, 3, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється       право сервітуту, за адресою: вул. Дерев’янка, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Незалежності, 9/8, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту, за адресою: вул. В’ячеслава Чорновола, 7, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 50/2, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 11, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 23, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Вокзальна, 9, м. Умань та передачу її у власність.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Шевченка, 6, м. Умань та передачу її у власність.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Миронюка Андрія, 10, м. Умань та передачу її у власність.
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Панаса Мирного, 9, м. Умань та передачу її у власність.
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Потоцького, 25/3, м. Умань та передачу її у власність.
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 19, м. Умань та передачу її у власність.
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Благовісна, 4, м. Умань та передачу її у власність.
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Єднання, 73/2, м. Умань та передачу її у власність.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Митрополита Шептицького, 49, м. Умань та передачу її у власність.
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Михайлівська, 52, м. Умань та передачу її у власність.
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Осташівська, 4, м. Умань та передачу її у власність.
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Павла Скоропадського, 29, м. Умань та передачу її у власність.
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Павлова, 14, м. Умань та передачу її у власність.
  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Південна, 17, м. Умань та передачу її у власність.
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Успенська, 158, м. Умань та передачу її у власність.
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Володимира Вернадського, 64, м. Умань та передачу її у власність.
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Григорія Тютюнника, 13, м. Умань та передачу її у власність.
  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Івана Богуна, 49, м. Умань та передачу її у власність.
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Івана Косенка, 3, м. Умань та передачу її у власність.
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Петра Калнишевського, 42, м. Умань та передачу її у власність.
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Петра Калнишевського, 92, м. Умань та передачу її у власність.
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Кармелюка, 57, м. Умань та передачу її у власність.
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Князів Острозьких, 9, м. Умань та передачу її у власність.
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Любомира Гузара, 22, м. Умань та передачу її у власність.
  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Небесної Сотні, 40А-1, м. Умань та передачу її у власність.
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Ольги Діденко, 16, м. Умань та передачу її у власність.
  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Соломії Крушельницької, 31, м. Умань та передачу її у власність.
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Шкільна, 35, м. Умань та передачу її у власність.
  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Шкільна, 39, м. Умань та передачу її у власність.
  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Загородній, 35, м. Умань та передачу її у власність.
  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Любові, 10, м. Умань та передачу її у власність.
  71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі
    (на місцевості) за адресою: вул. Берегова, 32, м. Умань та передачу її у власність.
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Визволителів, 14, м. Умань та надання її в користування на умовах оренди.
  73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Михайла Грушевського, 36/8, м. Умань та надання її в користування на умовах оренди.
  74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Гонти, 46, м. Умань та надання її в користування
    на умовах оренди.
  75. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Успенська, 22-Б, м. Умань та надання її в користування на умовах оренди.
  76. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою: пров. Шевченка, 4, м. Умань та надання їх в користування на умовах оренди.
  77. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Залізнична, 12, м. Умань та передачу її в постійне користування.
  78. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресами: вул. Магістральна, 5, 7, 9, 11, 11-А, 13, 15, 17           м.Умань та передачу її в постійне користування.
  79. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Івана Виговського, 39-А, м. Умань та передачу її
    в постійне користування.
  80. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Михайла Драгоманова, 28, м. Умань та передачу її в постійне користування.
  81. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Юрія Крамаренка, 16, м. Умань та передачу її в постійне користування.
  82. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Європейська, 106, гараж № 14, м. Умань та передачу її у власність.
  83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту та встановлення особистого земельного сервітуту на розі вулиці Поріднених міст та провулку Орлова Олега, м. Умань.
  84. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: урочище «Карпівка» м. Умань.
  85. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою:                                   вул. Новософіївська, 17, м. Умань.
  86. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: вул. Гетьманська, 23, м. Умань.
  87. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: вул. Тищика, 35,   м. Умань.
  88. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: пров. Максима Залізняка, 1-А, м. Умань.
  89. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: провулок Вітряний, 25, м. Умань.
  90. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Садова, 9/5, м. Умань.
  91. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за адресою: вул. Максима Залізняка, 6Д, м. Умань.
  92. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 33, м. Умань.
  93. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Тищика, 1, м. Умань.
  94. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 1-А, м. Умань.
  95. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул.Володимирська,2, м. Умань.
  96. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Гайдамацька, 20, м. Умань.
  97. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Небесної Сотні, 40, м. Умань.
  98. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Небесної Сотні, 13, м. Умань.
  99. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 21, м. Умань.
  100. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 1а, м. Умань.
  101. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 11, м. Умань.
  102. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту в межах території, на яку буде поширюватися право земельного сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 11, м. Умань.
  103. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: вул. Захисників України, 4, м. Умань.
  104. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди за адресою:           вул. Слонського Анатолія, 8А, м. Умань.
  105. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди за адресою:              вул. Ігоря Сікорського, 39, м. Умань.
  106. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди за адресою:                 вул. Василя Стуса, 22-А, м. Умань.
  107. Про поновлення (продовження) користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Незалежності, 83А-11, м. Умань.
  108. Про поновлення (продовження) користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Незалежності, 83Б-4, м. Умань.
  109. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Європейська, 1-А, м. Умань.
  110. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Володимирська, 2 , м. Умань.
  111. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Європейська, 9/2, м. Умань.
  112. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Гонти, 7, м. Умань.
  113. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою
    за адресою: вул. Павла Скоропадського, 29, м. Умань.
  114. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: Бандери Степана, 16, м. Умань.
  115. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: Бандери Степана, 16-А, м. Умань.
  116. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0023 га за адресою: вул. Визволителів, 29, м. Умань.
  117. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,2523 га за адресою: вул. Визволителів, 29, м. Умань.
  118. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Європейська, 60-Г, м. Умань.
  119. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою:площа Івангородська, 1-А, м. Умань Мельнику Миколі Миколайовичу.
  120. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: площа Івангородська, 1-А, м. Умань Мельник Оксані Іванівні.
  121. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Незалежності, 5, м. Умань.
  122. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: пров. Івана Богуна, 7-А, м. Умань.
  123. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Європейська, 62-А, м. Умань.
  124. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0126 га за адресою: вул. Незалежності, 73/2, м. Умань.
  125. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Вокзальна, 4-Б, м. Умань.
  126. Про регулювання земельних відносин щодо користування земельною ділянкою за адресою: вул. В’ячеслава Чорновола, 5-В-1, м. Умань.
  127. Про регулювання земельних відносин щодо користування земельною ділянкою за адресою: вул. Тальнівська, 8, м. Умань.
  128. Про регулювання земельних відносин щодо користування земельною ділянкою за адресою: провулок Приємний, 22, м. Умань.
  129. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту за адресою: вул. Захисників України, 10, м. Умань.
  130. Про внесення змін в рішення Уманської міської ради від
    08 листопада 2023 року № 23-60/8 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту в межах території, на яку буде поширюватися право земельного сервітуту, за адресою: пров. Гранітний, м. Умань».
  131. Про втрату чинності рішень Уманської міської ради від 14 жовтня 2022 року № 33-41/8 та 15 травня 2023 року № 87-52/8.
  132. Про внесення змін в рішення Уманської міської ради від 11 січня 2023 року № 11-46/8 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту за адресою: вул. Гайдамацька, 14, м. Умань».
  133. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту, за адресою: вул. Гайдамацька, 14, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  134. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Берегова, 2, м. Умань для подальшого її включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Уманської міської ради, право оренди якої виставляється на земельні торги.
  135. Різне.

ІI. В засіданні Уманської міської ради депутати можуть брати участь врежимі онлайн, про що повідомити міського голову до 09:00 години                      29 квітня 2024 року.

III. Головному спеціалісту відділуділоводства, організаційного забезпечення та контролю Омелянчук О.О. запросити до участі в роботі сесії начальників виконавчих органів Уманської міської ради, керівників підприємств, установ таорганізацій м. Умань, депутатів Черкаської обласної ради від Уманського округу, представників медіа: КП «ТК Умань», ТК «Ільдана», телеканалу «Умань Стрім», регіонального тижневика «Умань».        

 

Прочитано 63 разів