П'ятниця, 27 березня 2015 08:33

Турнір з волейболу пам’яті В.П. Хорсака

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

В Умані відбувся відкритий турнір з волейболу серед команд ветеранів (40+), присвячений пам’яті ветерана уманського спорту Василя Хорсака з нагоди 100-річчя від дня його народження.

Василь Хорсак – суддя Всесоюзної категорії. Судив ігри з волейболу на першість України, СРСР, всесвітні студентські ігри. Його вихованці – переможці обласних першостей, учасники фіналів першостей України, збірники України.

Василь Павлович пройшов плідний життєвий шлях від робітника до голови добровільного спортивного товариства «Спартак». До останньої хвилини він був у самому центрі спортивного життя Умані. Саме завдяки йому розвиток та популяризація ігрових видів спорту в місті завжди була на високому рівні.

Починаючи з 1998 року, стало доброю традицією проводити змагання з волейболу, що присвячуються Василю Хорсаку – людині, яка протягом усього свого життя була вірною спорту та вчила цьому не одне покоління уманчан. За цей період у турнірі взяло участь понад тисячу спортсменів різних вікових груп. На цьогорічні змагання приїхало 5 команд: Первомайськ, Южноукраїнськ, Побужжя, Маньківка, Базис – Кочубіївка, А-Пілон – Умань.

Переможцем турніру стала команда «Базис – Кочубіївка», друге місце посіла команда «А-пілон – Умань», третє місце команда «Ветеран – Первомайськ».

Дякуємо за допомогу у проведенні всеукраїнського турніру з волейболу:

1. ректору Уманського національного університету садівництва – Непочатенко Олені Олександрівні; 

2. директору Уманського державного гуманітарно-педагогічного коледжу Чепкій Ользі Володимирівні; 

3. директору тепличного комбінату – Гордію Миколі Васильовичу;

4. директору фірми «Базис» – Осадчому Володимиру Олексійовичу;

5. приватному підприємцю Нікогді Миколі Михайловичу;

6. директору ВАТ «Уманьпиво» – Кисілю Анатолію Івановичу;

7. керівнику ТОВ «Уманчанка» – Рибаку Аркадію Андрійовичу;

8. депутату міської ради – Подольському Анатолію Івановичу.

 

Прочитано 1335 разів