Середа, 29 квітня 2015 18:28

Порядок проведення медико-соціальної експертизи учасникам антитерористичної операції

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Оформлення медичних документів для проходження медико-соціальної експертизи учасникам АТО  за ф. № 088/о проводиться в КП «Уманська міська лікарня» .

Департаментом охорони здоров’я Черкаської ОДА визначено, що відповідальним за проведення медико-соціальної експертизи для цієї категорії населення є КЗ «Черкаський обласний центр медико-соціальної експертизи Черкаської обласної ради».

Перелік документів для проведення медико-соціальної експертизи учасникам АТО, який необхідно подати до лікувального закладу.

1. Направлення на медико-соціальну експертизу за ф. 088/о (надає медична установа).

2. План реабілітаційних заходів (надає медична установа).

3. Виписка з медичної карти амбулаторного хворого (ф. 025/о) (надає медична установа).

4. Свідоцтво про хворобу, постанова (довідка) ЦВЛК (надає військовий госпіталь м. Київ, м. Одеса, м. Львів).

5. Направлення на МСЕК про визначення відсотків втрати працездатності (надає командир військової частини або військкомат із зазначенням адреси установи, яка буде забезпечувати фінансування).

6. Довідка про терміни проходження служби (надає командир військової частини або військкомат із зазначенням адреси установи, яка буде забезпечувати фінансування).

7. Первинна медична документація про отримані поранення (травми, контузії) (надає військовий госпіталь м. Київ, м. Одеса, м. Львів). 

8. Копія акту розслідування факту отримання поранення (травми, контузії) (надає військовий госпіталь м. Київ, м. Одеса, м. Львів).

 

Більш детальніше ознайомитись з відповідною інформацією можна на сайті Департаменту охорони здоров’я Черкаської ОДА (http://www.zdrav.ck.ua) в рубриці База директивно-правових документів з питань охорони здоров’я/ Нормативно-правова база ДОЗ/ Наказ ДОЗ ОДА від 22.11.2014 № 905, або ж зателефонувати на «гарячу лінію» Департаменту: (0472) 37-93-39.
Прочитано 1650 разів