Вівторок, 05 травня 2015 14:44

Разом – до Перемоги!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Наприкінці минулого тижня відбулося засідання круглого столу «Волонтерство і благодійність в Україні та в Умані». До участі у заході були запрошені представники міської влади, волонтерські і громадські організації міста, священнослужителі, учасники АТО та студентська молодь. Основна мета круглого столу – обговорити проблеми, досвід і перспективи волонтерської діяльності та роль волонтерських організацій у суспільних процесах.

Про свою роботу, направлену на забезпечення усім необхідним військовослужбовців, що боронять нашу землю на сході країни, розповіли заступник голови волонтерського центру «До Перемоги» Інна Беспалько, координатор волонтерської організації «Разом» Світлана Скляренко, голова Уманського центру надання допомоги воїнам, що знаходяться в зоні АТО, Євген Пухальський. Про роль і значення волонтерської допомоги для бійців АТО розказав нещодавно демобілізований учасник АТО Андрій Бондар.

Під час зустрічі неодноразово наголошувалося на необхідності координації дій між волонтерськими організаціями. «Тільки об’єднавшись разом, скоординувавши свої дії, ми зможемо ефективно допомогти нашим хлопцям, які воюють на сході України», – зазначила заступник міського голови Людмила Кирилюк.



Прочитано 1280 разів