Вівторок, 16 червня 2015 09:22

«Уманська перлинка» отримала диплом першого ступеня на фестивалі-конкурсі «Барвиста Хортиця»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

У фестивалі взяли участь і хореографічний колектив Уманського НУС «Уманська перлинка», де гідно представили номери «Дружна сімейка», «Пустотливі кошенята» та «Веселі ляльки». Журі відмітили високий рівень підготовки колективу, артистичність,  технічність та майстерність виконання.   

 На гала-концерті учасникам конкурсу та лауреатам  вручили  дипломи та кубки. Хореографічна студія «Уманська перлинка» отримали диплом першого ступеня, а також подяку від верховного отамана козацтва «Всеукраїнської Запорізької громади «Братство Козаків» генерала-полковника Волкова С.В. У відповідь на гостинність і щирий прийом «Уманська перлинка» на чолі з керівником Наталією Іванівною Шаповаленко висловили вдячність директору фестивалю, голові Запорізького обласного осередку Національної хореографічної спілки України, заслуженому працівнику культури України Ганні Миколаївні Кірейко-Ішмаметовій і подарували запашний коровай з найкращих сортів пшениці Уманського національного університету садівництва.

Організатори впевнені, що саме такі фестивалі допомагають  молодим  талантам розкрити свій творчий  потенціал,  отримати неабиякий сценічний та життєвий досвід, сприяти вихованню молоді у дусі патріотизму і любові до рідного краю,  зберегти і примножити  неоціненну  скарбницю хореографічної спадщини і української культури в цілому, а також знайти хороших друзів-однодумців.  
Прочитано 1209 разів