Середа, 29 липня 2015 10:06

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта з метою одержання пропозицій і зауважень від фізичних та юридичних осіб

Оцініть матеріал!
(0 голосів)


Керуючись статтею  25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Уманська міська рада повідомляє про оприлюднення  регуляторного акта «Про затвердження  Порядку демонтажу незаконно встановлених споруд на території міста Умань».

Стислий виклад змісту проекту:

Порядок демонтажу незаконно встановлених споруд на території міста Умань (далі – Порядок) передбачає механізм, підстави, терміни і порядок проведення демонтажу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, кіосків, тимчасових гаражів, металевих конструкцій, павільйонів, лотків, заборів, тимчасових та стаціонарних рекламних засобів (світлові та несвітлові, наземні та неназемні (повітряні), плоскі та об'ємні стенди, щити, панно, транспаранти, троли, таблички, короби, механічні, динамічні, електронні табло, екрани, панелі, тумби, складні просторові конструкції, аеростати, повітряні кулі тощо), які використовуються для розміщення реклами  та іншого, що не є капітальною спорудою (далі - ТС), на території міста Умань, які розміщенні з порушенням вимог чинного законодавства України.

Демонтажу (знесенню) підлягають незаконно встановлені ТС, а відповідна земельна ділянка  - поверненню та приведенню в попередній стан, у разі:

1) відсутності паспорта прив’язки ТС, інших дозвільних документів;

2) анулювання паспорта прив’язки ТС, закінчення терміну його дії;

3) закінчення, скасування дозволу на встановлення ТС;

4) самовільного розміщення ТС;

5) невідповідності розташування ТС паспорту прив’язки ТС, будівельним нормам;

6) відсутності документа, що посвідчує право на земельну ділянку;

7) коли є рішення судових органів або подання інших органів державної влади;

8)  в інших випадках, передбачених чинним законодавством України.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту рішення приймаються в письмовому вигляді протягом одного місяця з дня опублікування регуляторного акта за адресою: 20300, м. Умань, вул.. Жовтневої Революції, 7, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., телефон (04744) 3-70-02.

Спосіб оприлюднення: проект рішення  та відповідний аналіз регуляторного впливу  оприлюднено на офіційному сайті Уманської міської ради в мережі Інтернет за адресою: www.uman-rada.qov.ua в розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».



         

 

 

 

Прочитано 980 разів