Понеділок, 03 серпня 2015 10:12

Олександр Цебрій зустрівся з головами ОСББ та ЖБК

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Під час зустрічі Олександр Цебрій розповів про результати роботи міської влади за рік перебування його на посаді виконуючого обов'язки міського голови. Олександр Володимирович детально зупинився на принципах формування міського бюджету, реформуванні житлово-комунального господарства Умані, заходах з благоустрою міста. Найбільше уваги було приділено підготовці до нового опалювального сезону, а саме ремонту теплових мереж, утепленню будинків, застосуванню енергозберігаючих технологій. Важливим кроком у цьому напрямі стало будівництво в Умані 3-х котелень на альтернативному паливі в межах Програми розвитку ООН.
Також присутніх було поінформовано про державну програму енергозбереження, відповідно до якої держава відшкодовує ОСББ 40 % від отриманого кредиту на утеплення будинків та придбання енергоефективного обладнання. Представники «Ощадбанку» та «Укргазбанку», які залучені до реалізації цієї програми, розповіли про умови отримання кредиту та механізм відшкодування витрат державою.
В ході зустрічі голови ОСББ та ЖБК мали змогу поставити очільнику міста питання, які найбільше хвилюють громаду Умані. Жодне питання не залишилося без відповіді.

 

;

Прочитано 1128 разів