Вівторок, 25 серпня 2015 17:28

В Умані відбулось урочисте підняття Державного Прапора України

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Перед адмінбудинком на центральній площі Умані вишикувались військовослужбовці ЗСУ, працівники Уманського МВ УМВС України в Черкаській області та Уманського РВ УДСНС України в Черкаській області, представники організацій та підприємств, уманчани тагості міста.
Виконуючий обов’язки міського голови Олександр Цебрій привітав усіх зі святом, зазначивши: «Державний Прапор України – це символ свободи і незалежності, слави і відродження нашої держави, найвища національна святиня. Тож нехай він завжди майорить над Україною, утверджуючи нашу єдність від півночі до півдня, від заходу до сходу, нашу незламну волю і непоборний патріотизм».

УрочистепідняттяДержавногоПрапораУкраїнивиконалиучасникбойовихдійвзоніпроведенняантитерористичноїоперації, кандидатвмайстриспортузвеслуваннянабайдаркахіканое, неодноразовийпризервсеукраїнськихзмагань, студентпятогокурсуУманськогодержавногопедагогічногоуніверситетуіменіПавлаТичиниМаксимВакуликтаголовамолодіжноїгромадськоїорганізації, лідерстудентськогосамоврядуванняУманськогонаціональногоуніверситетусадівництваАлінаМахаринська.
Віршем «Прапор» привітав присутніх учень школи № 9 м. Умані Максим Тімош, а хореографічний колектив «Крок уперед» подарував патріотичний танець із синьо-жовтим стягом. Саме цей прапор голова громадської організації «ВелоУмань» Владислав Китайгородський разом з учасниками велопробігу проніс вулицями міста.

На завершення церемонії уманчани розгорнули найбільший Прапор України в місті.

 

  

 

Прочитано 1174 разів