Четвер, 27 серпня 2015 08:46

Дотримання правопорядку у нічних розважальних закладах міста

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Приводом до скликання наради стали скарги мешканців міста на порушення тиші у нічий час, а також інцидент, який трапився 21 серпня поблизу нічного клубу «Іксія».

За даними Уманського МВ УМВС у Черкаській області, за І півріччя 2015 року на території або поблизу нічних клубів зафіксовано правопорушень: «Іксія» - 23, «Сага» - 15, «Ігра-кот» - 19.

Керівники нічних клубів розповіли про вжиті ними заходи із забезпечення правопорядку в підпорядкованих їм закладах з часу попередньої наради, яка відбулась 16 липня. Було посилено охорону («Сага»), встановлено додаткове освітлення прилеглої території («Іксія»), облаштовано нову систему відеоспостереження та скорочено години роботи («Ігра-кот»).

Також було висловлено пропозицію здійснення нічного патрулювання вулиць міста міліцією спільно із представниками громадських формувань з метою забезпечення охорони громадського порядку.

Підбиваючи підсумки наради, Людмила Кирилюк наголосила на концентрації максимальних зусиль з боку керівників нічних клубів задля забезпечення безпечного перебування уманчан у їхніх закладах. У свою чергу міською владою розроблено проект рішення виконавчого комітету, який регулюватиме діяльність закладів торгівлі, ресторанного господарства у нічний час. Це дасть змогу обмежити продаж алкоголю, вживання якого є основною причиною конфліктів відвідувачів нічних клубів, та зменшити кількість правопорушень у місті.

Прочитано 1151 разів