Вівторок, 01 вересня 2015 15:59

Привітання з Днем знань

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Від імені міської ради, виконавчого комітету вітаю з Днем знань – святом, яке щорічно відкриває тисячам юних уманчан дорогу до самого цінного, що набуває людина за все життя – до освіти.

Дзвінок, що пролунає цього дня, покличе до класів та аудиторій учнів і студентів здобувати знання, новий життєвий досвід, розвивати в собі кращі риси громадянина незалежної України.

Міська громада чекає від юних уманчан глибоких знань і добрих корисних справ, які в майбутньому примножать велич і славу нашої держави та рідного міста.

Дорогі школярі та студенти! Завжди пам’ятайте, що саме сьогодні закладаються цеглини всього вашого життя. Тож докладіть найбільших зусиль, проявіть наполегливість для сумлінного навчання, не будьте байдужими до своєї власної долі. Цінуйте любов та піклування старших. І знайте, що саме вам, найближчим часом, доведеться творити історію.

Безумовно, формування особистості – це велика відповідальність, кропітка праця та надзвичайне терпіння, що взяли на свої плечі вчителі.

Шановні педагоги! Від вашого професіоналізму, творчості та небайдужості залежить, якими стануть наші діти. Недаремно кажуть, що вчителі – це батьки для всіх нас. Вони дають поради, допомагають зарадити горю, щиро радіють за успіхи. За все це – земний уклін та синівська любов вам, дорогі наставники!

Велика подяка всім педагогам, батькам, трудовим колективам підприємств, організацій і установ, усім небайдужим уманчанам, які доклали чимало зусиль для підготовки закладів освіти до нового навчального року.

Бажаю усім міцного здоров'я, життєдайної енергії, достатку, любові, добра і невгасимого прагнення самовдосконалення! Успіхів і натхнення всім юним громадянам України,  які вирушають 1 вересня до прекрасної Країни Знань!

З повагою,

виконуючий обов’язки міського голови,

секретар міської ради                                                                   О.В. Цебрій

Прочитано 1623 разів