Вівторок, 22 вересня 2015 12:10

Подання відомостей про кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) юридичної особи

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

У разі відсутності у юридичної особи кінцевого бенефіціарного власника (контролера) подаються відомості про його відсутність.

На даний час немає необхідності подавати всі сторінки реєстраційної картки форми 4, достатньо заповнити титульну сторінку та сторінку з даними, які необхідно подати.

Реєстраційну картку форми 4 можна надіслати поштою, у такому випадку підпис керівника або уповноваженої особи повинен бути нотаріально засвідчений.

Крім того, у розділі онлайн-сервісів Мін’юсту можна подати скановану реєстраційну картку форми 4, яка буде попередньо розглянута державним реєстратором. Прийом документів у паперовій формі, здійснюється державним реєстратором позачергово за місцезнаходженням юридичної особи, у дату та час, зазначені у повідомленні про результати попереднього розгляду документів.

  Попереджаємо, що відповідно до частини п’ятої статті 16611 Кодексу України про адміністративні правопорушення неподання юридичною особою інформації про кінцевого бенефіціарного власника  (контролера) тягне за собою накладення на керівника юридичної особи штрафу від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

З метою уникнення черг в реєстраційних службах Черкаської області реєстраційні картки  форми 4 необхідно  заповнити  та подати державним реєстраторам юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців завчасно до 25.09.2015.

Прочитано 962 разів